UNGPIKEIDOL: Zayn Malik, Liam Payne (nr.to fra v.), Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles utgjør den populære guttegruppa One Direction. Her fra da de sto på scenen under MTV Video Music Awards i Barclays Center i Brooklyn i forrige uke. Foto: All Over Press
UNGPIKEIDOL: Zayn Malik, Liam Payne (nr.to fra v.), Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles utgjør den populære guttegruppa One Direction. Her fra da de sto på scenen under MTV Video Music Awards i Barclays Center i Brooklyn i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

Tre personer alvorlig skadet etter branndrama

One Direction-Liams leilighet opp i flammer.

SEOGHØR.NO: Etter endt verdensturné har guttene i One Direction tatt en velfortjent pustepause.

Men da Liam Payne (20) samlet en vennegjeng i leiligheten sin i Øst-London tirsdag denne uken gikk ikke alt som det skulle.

Ifølge britiske The Mirror brøt det nemlig ut brann på Paynes balkong, og 30 mennesker ble evakuert fra luksusleilighetskomplekset. En kilde avisen har snakket med forteller at det var det på balkongen til leiligheten til Liam at brannen startet:

- Det var da Liams kompis skulle fylle på gass på varmelampen at brannen brøt ut. Hele balkongen gikk opp i flammer.

Brannsjef Laurie Kenny forteller til The Mirror at tre personer ble sendt til sykehuset med alvorlige brannskader.
- To av de skadene har brannskader på hendene, mens en tredje person har brannskader både på hendene og i ansiktet. Alle tre ble sendt til sykehuset.

Nettstedet skriver videre at ingen av de andre One Direction-medlemmene skal ha vært i leiligheten på det tidspunktet brannen startet, men at Liams nye kjæreste Sophia Smith (19) var sammen med ham og vennene hans i luksusleiligheten.

Fredag denne uken er det forøvrig premiere på One Direction-dokumentaren «This is Us» på norske kinoer.

LES OGSÅ: Matforgiftet på vei til Norge