Darcey and Stacey Silva:

Tre operasjoner: - Vi ble grådige

Tvillingene snakker ut om plastisk kirurgi.

OPERERT: Tvillingene har lagt seg under kniven flere ganger. Foto: Skjermdump / Instagram / @darceysilva
OPERERT: Tvillingene har lagt seg under kniven flere ganger. Foto: Skjermdump / Instagram / @darceysilva Vis mer
Publisert

Darcey og Stacey Silva (48) ble først kjent gjennom TLCs suksessprogram «90 Day Fiancé» - senere har de fått sitt helt eget program «Darcey & Stacey».

Der viser de fram livene sine, ufiltrerte og ærlige. De er også begge svært aktive på sosiale medier, og er ikke fremmede for å dele vågale bilder av seg selv.

Nå letter tvillingene ytterligere på sløret, og forteller om de forskjellige operasjonene de har gått gjennom. I dag ser de nemlig svært annerledes ut enn de gjorde som tenåringer.

AVHENGIG: Amber May har tatt åtte plastiske operasjoner og har et mål om å oppnå verdens største pupper. Bilder og video: Ambermaayy på Tiktok og Ambermayy_2 på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Puppe-grådige

48-åringen har nylig gjort et intervju med The New York Post, hvor de forteller at de som studenter fikk seg jobb på restauranten Hooters. Hooters er kjent for å ha kvinnelige servitører med avslørende uniformer - og ofte store bryster.

Ifølge tvillingene selv passet de ikke helt den beskrivelsen på den tida. De forteller at da de var yngre hadde de relativt små bryster, og at det førte til sjalusi.

- Vi ble puppe-grådige, sier Stacey.

Søstera Darcey følger fort opp:

- Vi har operert puppene tre ganger.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Under kniven flere ganger

Tvillingenes første operasjon gjennomførte de i Beverly Hills i USA. Årsaken den gangen skal ha vært at de ville «fylle opp» brystene igjen etter perioder med amming.

- Noen år etter det opererte vi igjen, og da ble de større, sier Stacey.

Senest i 2021 gikk tvillingene gjennom en omfattende operasjonsrunde i Tyrkia. Da gjennomførte de sin tredje brystoperasjon - i tillegg til inngrep som skulle få de til å ligne hverandre enda mer.

Det inkluderte fettsuging, neseoperasjon, leppeløft og nye tenner.

- Nå har vi både rumpe og pupper, så kanskje vi skal reise tilbake til Hooters, sier Darcey spøkefullt.

LES OGSÅ: - Vi ble fort veldig nære

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer