- Tre operasjoner mer enn nok

Kjendislege er bekymret over Heidi Montags ti plastiske inngrep...

FORNØYD: Heidi Montag er for tiden strålende fornøyd med sin nye kropp, men høster kritikk. Foto: All Over Press
FORNØYD: Heidi Montag er for tiden strålende fornøyd med sin nye kropp, men høster kritikk. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den brasilianske TV-legen Robert Rey, som går under navnet «Dr. 90210», hevder han aldri i livet ville gjennomført ti skjønnhetsoperasjoner på reality-stjernen Heidi Montag (23) på én dag.

- Tre eller fire operasjoner ville vært mer enn nok. Det som bekymrer meg er signalene dette sender ut til unge jenter, sier legen, som selv har en ni år gammel datter, til Us Magazine.

Montag har i etterkant av de ti operasjonene innrømmet at hun ikke kan klemme mennesker, fordi kroppen hennes har blitt veldig skjør.

Likevel ønsker ikke TV-legen å kritisere kirurgen som gjennomførte inngrepene, Dr. Frank Ryan.

- At det har blitt gjennomført for mange prosedyrer har blitt debattert frem og tilbake, men han er en glimrende kirurg, det er ikke det som er problemet. Det er det Montag ønsket å gjøre som er problemet. Men det er hennes avgjørelse, USA er et fritt land.

Heidi har selv spart på opptakene av operasjonene, som kanskje vil se dagens lys i et kommende TV-program.

- Jeg har bilder av samtlige ti prosedyrer. Da jeg gikk inn, da jeg fikk det unnagjort. Jeg har sett på litt av det. Den blodige dekningen ser kanskje dagens lys en gang i fremtiden på et reality-show, sa hun tidligere til Us.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tok plastisk operasjon på ryggen!