Tre monsterhæler på én dag

Realitystjernen får ikke nok av høye hæler...

DET FØRSTE PARET: Kim Kardashian byttet sko tre ganger på én dag i helgen. Her er det første paret hun hadde på seg, som var så høye og smertefulle at hun tilslutt så seg nødt til å bytte.  Foto: All Over Press
DET FØRSTE PARET: Kim Kardashian byttet sko tre ganger på én dag i helgen. Her er det første paret hun hadde på seg, som var så høye og smertefulle at hun tilslutt så seg nødt til å bytte. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Realitystjerne og stylist Kim Kardashian (29), kjent fra «Keeping up with the Kardashians», tar rollen som trendsetter og moteløve svært seriøst.

Og det kom tydelig frem da 29-åringen var på shopping i New York denne helgen, skriver Daily Mail. 

Realitystjernen startet nemlig dagen i et par skyhøye svart- og gullfargede støveletter med en hæl på svimlende 15 centimeter.

Men skoene skulle etterhvert vise seg å bli for smertefulle å gå i, og 29-åringen så seg derfor nødt til å bytte.

«Jeg vet ikke om disse 15 centimeter høye hælene er laget for gatene i New York», skrev Kim på sin Twitter-side.

Kort tid etter ble hun observert på gaten i et par mer komfortable pumps av kjendisfavoritten Christian Louboutin, før hun senere tok på seg et par støvletter med åpen tå av samme designer.

Designerskoene har en prislapp på henholdsvis 4562 og 7558 kroner, men for Kim, som skal ha en formue på rundt 230 millioner kroner, blir det bare småpenger å regne.

Det var i forbindelse med innspillingen av sin nye tv-serie «Kim and Kourtney Take New York», at realitystjernen ble avbildet i helgen. Programmet skal følge Kim og søsteren Kourtney i deres jakt på et sted hvor de kan starte opp deres nye butikk KASH.

Kardashian, som også har fem millioner følgere på sin Twitter-side, benyttet også dagen til å spørre fansen om shoppingtips. Og la ut et bilde av seg selv med en kjole hvor hun spurte Twitter-følgerne «burde jeg kjøpe?», hvorpå hun senere kom ut av butikken med en stor pose.
 
Senere på kvelden var 29-åringen tilbake i Louboutin-pumpsene da hun deltok på åpningen av The High Rollers Luxury Lanes and Lounge i Connecticut utenfor New York.

Ifølge tv-stjernen elsker hun sitt nye liv i New York, til tross for at hun før helgen ble involvert i en bar-krangel på Juliet's Supper Club med søstrene Khloe og Kourtney.

En full kvinne skal ha kastet drinken sin over Kim, da hun poserte på et bilde med kvinnens kjæreste.

Etter at bilder av en søkkvåt Kim ble offentliggjort, fortalte stjernen bakgrunnen til hendelsen på Twitter.

«Jeg vil snakke ut om dette fordi alle har spurt meg om jeg er ok etter bar-krangelen i går kveld. Jeg har det helt fint folkens! I går kveld dro Kourtney, Scott (Disick), Khloe og jeg ut på en bar for å ha en morsom kveld. En full mannlig fan kom opp til meg og lurte på om han kunne ta et bilde, og jeg sa ja. Men kjæresten hans, som også var full, kom litt ut av kontroll. Heldigvis hadde jeg Scott og Khloe der til å beskytte meg. Ingen av oss drakk...Vi skulle bare ha en hyggelig familiekveld ute», skrev Kim.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Føltes som om en metallstang ble kjørt inn