Tre menn på ett døgn

Er man på tur så er man på tur - hvorfor bare nøye seg med én ferieflørt?

SKÅL: Kelneren Alessandro Di Nunzio skal ha funnet tonen med Lindsay, men få timer etter var han ifølge The Sun byttet ut med en annen italiener. Foto: Stella Pictures
SKÅL: Kelneren Alessandro Di Nunzio skal ha funnet tonen med Lindsay, men få timer etter var han ifølge The Sun byttet ut med en annen italiener. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Summen av alle laster er konstant, heter det så fint, og når man kvitter seg med én uvane er det ikke uvanlig at man erstatter den med en ny.

Skal man tro ryktene gjelder dette også for "Mean Girls"-stjernen Lindsay Lohan (21), som etter å ha kjempet mot rusproblemer nå skal ha erstattet alkohol med menn.

Mye tydet i hvert fall på at det var noe i alle ryktene da Lindsay denne uken tok turen til den italienske øyen Capri i forbindelse med en filmfestival.

I løpet av et snaut døgn ble den skandalebefengte skuespillerinnen observert mens hun klinte med tre forskjellige italienske menn!

Ifølge den britiske avisen The Sun skal LiLo først ha blitt tatt på fersken med kelneren Alessandro Di Nunzio, før hun få timer senere kysset med skuespilleren Eduardo Costa. Og innen helgen var omme hadde Lindsay også delt noe hete kyss med skuespiller Dario Faiella.

- Lindsay liker åpenbart menn, og etter innsatsen hennes i helgen å dømme elsker de henne også, sier en kilde til The Sun.

Kilder hevder imidlertid at Lindsay egentlig dater Britney Spears' ekskjæreste for tiden - musikkprodusenten JR Rotem (28). Hva han synes om Lindsays feriebilder er foreløpig uvisst...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer