Kristine Saltvold Høili:

Tre måneder etter bruddet har begge funnet lykken på nytt

- Han er en skjønn mann, sier Kristine Saltvold Høili om sin nye kjæreste.

GOD KONTAKT ETTER BRUDDET: I oktober bekreftet Kristine Salvold Høili og Dag Høili at de skulle skilles.I dag er de gode venner. Foto: Espen Solli
GOD KONTAKT ETTER BRUDDET: I oktober bekreftet Kristine Salvold Høili og Dag Høili at de skulle skilles.I dag er de gode venner. Foto: Espen Solli Vis mer

(Se og Hør): I oktober kunne Kristine Saltvold Høili (27) bekrefte overfor Se og Hør at hun og finanskjendisen Dag Høili (49) hadde gått hver til sitt etter to år som gift.

Duoen hadde vært kjærester i fem år før det storslåtte bryllupet i 2015. De har to barn sammen, sønnene Sander William og Christoffer.

I romjula kunne Dag Høili stolt fortelle til Se og Hør at han har funnet lykken igjen, med sin 21 år gamle kjæreste, Nicole Leonarda.

Nå kan Saltvold Høili røpe at lykken smiler for henne også. Den siste tiden har hun delt flere romantiske bilder i sosiale medier av sin nye kjæreste, Ali.

- Han er fra Göteborg, men vi traff hverandre først i Marbella via felles venner. Etter det holdt vi bare kontakten, så gikk det ganske fort i svingene etter det. Han er en skjønn mann, sier hun til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

♥️

A post shared by Kristine Saltvold (@kristinesaltvold1) on

Hun forklarer at det først var utseendet hans hun falt pladask for, men at hun like fort falt for personligheten hans.

- Da jeg ble kjent med ham, fant jeg ut at han har en helt fantastisk personlighet også. Han er ferdig utdannet lege til neste år, så han er en ordentlig fyr, og det er det ikke alltid så lett å finne i disse dager. I tillegg er han veldig flink med barn, og det betyr mye for meg. Barna mine har blitt glad i ham allerede, forklarer hun.

Lykkeønskninger fra eksen

Selv om hennes nye flamme for tiden studerer i Bulgaria, fungerer det fint med avstandsforhold.

- Han flytter til Norge når han er ferdig med studiene. Vi er flinke til å snakke mye sammen og vi ser hverandre ofte. Vi skal til Istanbul sammen for å feire Valentines, så det gleder jeg meg til, meddeler hun.

Saltvold Høilis eksmann, Dag Høili, har også gitt sine lykkeønskninger i kommentarfeltet til et av bildene der hun gir et kyss til sin nye kjæreste.

«Kristine & Ali. Jeg er så glad for at dere har funnet lykken. Og Ali, du virker som en oppriktig kjempegod person. Jeg er veldig glad for at du er så flink med barna, og det merker jeg på de også. Dyrk kjærligheten og gjør masse gøye ting i sammen. Klem fra X'en», har han skrevet under bildet.

Soon Baby❤️ #missthis #you #beach #love

A post shared by Kristine Saltvold (@kristinesaltvold1) on

På spørsmål om hva hun tenker om eksens kommentar, ler hun og svarer at hun bare synes det er hyggelig.

- Det er veldig hyggelig at Dag sender lykkeønskninger. Vi har et veldig fint forhold, og kommuniserer bra. Det er viktig når man har barn sammen. Vi feiret blant annet jul sammen, sier hun.

Se og Hør var på plass da Dag Høili og Kristine giftet seg for to år siden, i det som mildt sagt var et ekstravagant bryllup.

27-åringen ble blant annet overrasket med en Ferrari kabriolet i morgengave, og på selve bryllupsdagen fikk hun en sjelden gul diamant på sju karat.

Denne hadde en utsalgspris på hele 1,6 millioner kroner.

LES OGSÅ: - Skilsmissen ga meg selvtillit