Tre hus på tre uker!

Etter at Trude Mostue ble stemt ut av "Skal vi danse" har hun hatt noen hektiske dager..

PÅ FLYTTEFOT: Trude og barna har flytett hjem til Norge ogjen.. Foto: or Kvello, Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Trude og barna har flytett hjem til Norge ogjen.. Foto: or Kvello, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun har nemlig flyttet tre ganger på tre uker, og med seg har hun sine tre små barn, Frøya (4), Erik (3) og Hilda (1 1/2).


Etter at det tidligere i år kom frem at forholdet mellom Trude og Howard Thomas (47) var over, bestemte Trude for å ta med seg sine tre barn hjem til Norge.


Men flyttingen ble ikke akkurat slik Trude hadde ventet seg, og hennes drøm om en fredelig hjemkomst til Norge utviklet seg til et mareritt, skriver Her og Nå.


LES MER: Kiloene raser av Trude


Først måtte hun flytte ut av leiligheten i Lommedalen, så flyttet hun inn hos foreldrene i Ski og nå sist har hun pakket hun tingene sine og flyttet tilbake til Bærum.


- Først måtte vi pakke oss ut av leiligheten vi hadde i Lommedalen. Desverre hadde jeg bare en kortidskontrakt som var bundet til opp mot dansekonkurransen. Jeg hadde altså ingen mulighet til forlengelse av leieforholdet, sier Trude til Her og Nå.


Også dommerne har sine private problemer: Cecilie og Tor snakker ut om sine sykdommer.


Trude innrømmer også at hun mer enn gjerne punger ut dersom drømmehuset skulle dukke opp, og hun betaler villig opp til 8 millioner for det perfekte huset..


- Jeg er på jakt etter et småbrukk eller en flott tomt hvor jeg kan bygge nytt, enten i Vestfold-kommunene, Bærum eller i utkanten av Oslo, sier Trude til Her og Nå.


Også da hun bodde med Howard Thomas bodde hun landlig til, de bodde i det 1600 kvadrat store godset i Sør-England. Den eiendommen er nå solgt for nærmere 20 millioner kroner.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer