TRE HÅRFARGER: Forandring fryder for modell Ireland Baldwin - og på tre uker har kjendisdatteren gått fra å være blondine, til å farge håret lilla, til hun nå denne uken dukket opp med en turkisfarvet hårsveis. Foto: All Over Press
TRE HÅRFARGER: Forandring fryder for modell Ireland Baldwin - og på tre uker har kjendisdatteren gått fra å være blondine, til å farge håret lilla, til hun nå denne uken dukket opp med en turkisfarvet hårsveis. Foto: All Over PressVis mer

Tre hårfarger på tre uker

Ireland Baldwin bruker frisøren til å komme over bruddet med kjæresten.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mars i år ble det kjent at kjendisdatteren og modellen Ireland Baldwin (18) hadde dumpet kjæresten Slater Trout (19).

- Jeg vil fokusere på skolen og karrieren, sier datteren til Hollywood-stjernene Alec Baldwin og Kim Basinger til E!Online.com etter bruddet.

I ukene etterpå har 18-åringen tydeligvis forstått at forandring fryder, og kort tid etter bruddet farget blondinen håret i en lavendelfarget lillatone.

KJENDISDATTER: Ireland Baldwin er datter av Hollywood-skuespiller Alec Baldwin. Her med han og hans nye kone Hilaria Baldwin under en gallatilsteldning i New York i slutten av januar. Foto: All Over Press
KJENDISDATTER: Ireland Baldwin er datter av Hollywood-skuespiller Alec Baldwin. Her med han og hans nye kone Hilaria Baldwin under en gallatilsteldning i New York i slutten av januar. Foto: All Over Press Vis mer

Men det tok ikke lang tid før datteren til Hollywood-legenden Alec Baldwin (55) og Kim Basinger (60) nok en gang stilte med nyfarget hårsveis.

Rett før helgen oppdaterte hun fansen sin på Instagram der hun viste fram sin blåtonede sveis, og benyttet også anledningen til å takke frisørene.

I februar hevdet Ireland at hun skulle slutte å dele «selfies» med fansen, men det tok ikke lang tid før 18-åringen snudde på flisa og delte flere nye bilder tatt av seg selv med sine over 116 000 fans.

Hvilken hårfarge synes du Ireland Baldwin kler best? Gi din stemme i boksen til høyre!

LES OGSÅ: Ireland Baldwin viste fram lillesøsteren på sosiale medier

Hvilken hårfarge synes du Ireland Baldwin kler best? (Avsluttet)