«Bloggerne»

Tre gir seg i «Bloggerne»

Nå er det over og ut for flere av profilene i TV 2-serien.

SLUTT: Tidligere har flere gamle profiler blitt byttet ut med nye i «Bloggerne». Nå gir tre stykker seg, mens to nye kommer inn. Foto: TV 2
SLUTT: Tidligere har flere gamle profiler blitt byttet ut med nye i «Bloggerne». Nå gir tre stykker seg, mens to nye kommer inn. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag morgen kan TV 2 avsløre at tre av de nåværende «Bloggerne»-profilene gir seg i serien. Verken Linnéa Myhre (30), Sofie Caroline Nilsen (25) eller Anne Brith Davidsen (44) blir å se videre i serien.

I tillegg til Joakim Kleven (27), Caroline Berg Eriksen (33), Martine Lunde (24) og Iselin Guttormsen (33) som blir værende, vil også Emma Ellingsen (18), som har vært med i flere andre tv-serier, og Monica Nyhus (32) bli å se på tv-skjermen.

BLOGGERNE: Iselin Guttormsen er nytt tilskudd til denne sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Hun studerer sexolog og bruker Instagram til å fremme vanlige kropper og sex. Det synes ikke bildetjenesten noe om. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

- Passer ikke

Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere har vært med i serien, men ved flere anledninger har gamle profiler takket for seg, mens nye har fått mer tv-tid.

Da det i fjor ble kjent at Linnéa Myhre skulle medvirke, fortalte hun at hun elsker serien og har sett alle sesongene. Hun synes derfor det blir rart å ikke være med videre, men forteller at det rett og slett ikke passet for henne denne gangen.

- Men jeg skal ikke utelukke at jeg vender tilbake før eller senere, opplyser hun til TV 2.

- En drøm

Sofie Caroline Nilsen ble kjent som deltaker i «Paradise Hotel», og driver i dag hovedsakelig med Instagram, YouTube og blogg. Hun kom inn som en del av «Bloggerne» samtidig som Myhre.

Deltakelsen i «Bloggerne» hadde lenge vært en drøm, og hun synes naturligvis det er trist å være ferdig.

- Det har vært mye som har skjedd i livet mitt det siste halvåret, og jeg tror at det er viktig å skille mellom privatliv og jobb. Det har derfor vært viktig for meg å trekke meg litt tilbake, og kun fokusere på meg selv og de rundt meg, sier hun til nettstedet.

Det har skjedd mye i livet til Nilsen den siste tiden, og i april ble det kjent at hun og Morten Botten, som møttes under «Paradise Hotel» i 2017, hadde gått hver til sitt.

Kjæresterykter: Morten Botten havnet i en Jodel-storm etter at noen, ved en tilfeldighet, filmet en samtale han hadde på fest. Nå svarer han på ryktene. Vis mer

Nye planer

Anne Brith Davidsen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter at hun tidligere i år ble meldt inn til Forbrukertilsynet. Hun har medvirket i tv-serien i fem sesonger, men nå er det altså stopp.

- Jeg har hatt fem herlige sesonger i «Bloggerne» og jobbet i mange år sammen med herlige mennesker i Salto og TV 2. Nå er det nye planer som skal settes ut i livet fra høsten, og det gleder jeg meg til, forteller hun.

Ifølge TV 2 ønsker ikke Davidsen å svare på hvorfor hun forsvinner fra serien, ei heller hva hun jobber med nå.

- UFIN: Tidligere toppblogger Anne Brith Davidsen er i hardt vær etter at flere deltakere på hennes «influencerkurs» føler seg lurt. Dette er saken. Reporter: Emilie Rydning / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Dukket ufrivillig opp i pornofilm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer