Tre blondiner på en uke

Hva sier kjæresten om Orlandos hektiske uke?

CASANOVA: Orlando Bloom har draget på damene, og sliter med å avfeie dem. Foto: All Over Press
CASANOVA: Orlando Bloom har draget på damene, og sliter med å avfeie dem. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Storsjarmør!

"Ringenes Herre"-kjekkasen Orlando Bloom vifter bort Hollywood-damene som fluer. Likevel er det ikke alle han klarer å takke nei til.

Den siste uken har "Pirates of the Caribbean"-skuespilleren ifølge Aftonbladet moret seg med hele tre forskjellige jenter. Det begynte med antikvitetshopping i London forrige tirsdag med kjæresten Kate Bosworth - og det er jo greit! Men så begynte Orlandos blikk å vandre...

Lørdag forflyttet han seg til et veldedighetsarrangement i Northamptonshire, USA. Som www.seher.no kunne fortelle tidligere i uken, møtte han der "Romeo og Julie"-skuespillerinnen Claire Danes. Foran sjokkerte tilskuere kastet Claire og Orlando seg ut i en virkelighetens "Dirty Dancing" og kysset og gned seg mot hverandre.

Ukens tredje blondine var ingen ringere enn Jude Laws forsmådde ekskjæreste Sienna Miller. Orlando og Sienna er blitt koblet sammen flere ganger tidligere, og var offisielt kjærester for flere år siden. Mandag ettermiddag kom de begge ut fra Covent Garden Hotel i London med bare få minutters mellomrom. Og begge med et litt fårete glis...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer