Tre Beach Boys-medlemmer sparket i pressemelding

- Jeg er skuffet og forstår ikke hvorfor, sier Brian Wilson.

FIKK SPARKEN: (Fra venstre) Al Jardine, Brian Wilson og David Marks får ikke lenger være med i Beach Boys. Mike Love og Bruce Johnston fortsetter med backingband. Foto: All Over Press
FIKK SPARKEN: (Fra venstre) Al Jardine, Brian Wilson og David Marks får ikke lenger være med i Beach Boys. Mike Love og Bruce Johnston fortsetter med backingband. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tre av medlemmene i bandet Beach Boys fikk seg litt av et sjokk da en pressemelding denne uken ble sluppet.

I pressemeldingen stod det at Brian Wilson, Al Jardine og David Marks, ikke fikk fortsette i bandet.

Det var de to resterende medlemmene, frontfigur Mike Love og Bruce Johnson, som stod bak pressemeldingen.

- Jeg er skuffet og forstår ikke hvorfor Love ikke har lyst til å turnere med Al, David og meg. Vi har det jo så gøy sammen for tiden. Og vi er jo de opprinnelige Beach Boys-gutta, sier Wilson til CNN.

«Etter at vi nå er ferdig med vårt 50-årsjubileum, vil fremtiden ikke inkludere Brian Wilson, Al Jardine og David Marks. Vår gjenforening var kun ment å være en spesiell turné for å markere våre 50 år som band», lød det i pressemeldingen.

Det skal ligge et økonomisk motiv bak grunnen til at Wilson, Jardine og Marks ikke lenger får være med i «Surfin' USA»-bandet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beach Boys-stjerne sjokkerer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer