Michael Phelps:

Tre barn på tre år

- Gutta er overlykkelige over å ha blitt storebrødre.

TRAVEL HVERDAG: I 2016 la Michael Phelps svømmekarrieren på hylla, men han ligger ikke på latsiden av den grunn. I løpet av disse årene har han nemlig rukket å bli trebarnsfar. Her med kona Nicole på et event i 2017. Foto: NTB Scanpix
TRAVEL HVERDAG: I 2016 la Michael Phelps svømmekarrieren på hylla, men han ligger ikke på latsiden av den grunn. I løpet av disse årene har han nemlig rukket å bli trebarnsfar. Her med kona Nicole på et event i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april avslørte OL-helten Michael Phelps (34) at kona Nicole Johnson (34) var gravid med deres tredje barn.

Fra før av hadde duoen barna Boomer (3) og Beckett (1 1/2), og de vordende foreldrene fikk den gang hjelp av sønnene til å dele den hyggelige nyheten med fansen på sosiale medier.

- Nummer tre er på vei! Gleder meg til å se hvor denne reisen fører oss, skrev Phelps som tekst til dette søte bildet:

Nå er ventetiden over.

Onsdag annonserte nemlig den tidligere proffsvømmeren at de har fått nok en sønn, og at den nyfødte fått navnet Maverick Nicolas.

- Familie på 5! Velkommen til verden Maverick N Phelps. Født 9-9-19. Mamma og baby er friske, og gutta er overlykkelige over å ha blitt storebrødre, jubler den stolte trebarnsfaren på Instagram, og viser samtidig familiens nye tilskudd:

Den nybakte mammaen har postet samme bilde som ektemannen, og skriver blant annet følgende i sin tekst:

- Han stjal hjertene våre med det samme, og han gjør meg til en ekstatisk mamma til gutter. Jeg gleder meg til denne reisen omgitt av menn.

Ekteparets førstefødte, Boomer og Becket, har også sine egen Instagram-kontoer, med henholdsvis 679.000 og 67.000 følgere hver.

Også her duoen delt søte bilder av den lille gutten sammen med brødrene.

Var langt nede

I 2014 var Michael Phelps ute i hardt vær da han ble arrestert for fyllekjøring.

34-åringen, som er den mestvinnende OL-deltageren gjennom tidene, ble deretter suspendert fra USAs svømmelag og sjekket inn på rehab.

Året etter avslørte Phelps at han var ekstremt langt nede etter hendelsen.

- Jeg var på et veldig mørkt sted. Ville ikke leve lenger. Når jeg ser tilbake på det nå, forstår jeg at jeg levde i en boble i lang tid, fortalte han til bladet Sports Illustrated.

I 2007 forelsket idrettsstjernen seg i den tidligere skjønnhetsdronningen Nicole, og ni år senere giftet de seg i all hemmelighet.

- Jeg elsker min kone for alt hun gjør for meg og barna våre. Nicole og jeg har gått gjennom alt du kan tenke deg både offentlig og privat, og dette hjelper oss å vokse og styrke forholdet vårt, skrøt Michael av sin kone til People.

LES OGSÅ: Fredrik Skavlan giftet bort sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer