Jessica Simpson:

- Tre barn er ikke noe tull

Popstjernens brutalt ærlige dom om livet som trebarnsmor.

IKKE EN LEK: Jessica Simpson åpner seg om ufordringene rundt å ha ansvar for tre små barn. Foto: NTB Scanpix
IKKE EN LEK: Jessica Simpson åpner seg om ufordringene rundt å ha ansvar for tre små barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det sies at barn er det kjæreste man har. Likevel er det ikke til å stikke under stol at foreldrerollen kommer med et visst ansvar - og stress. Det kan i alle fall sanger Jessica Simpson (39) og ektemannen, NFL-spiller Eric Johnson (39), skrive under på.

Ekteparet ble foreldre til sitt tredje barn i mars, og har i tillegg datteren Maxwell Drew (7) og sønnen Ace Knute (6). I et nytt intervju med People forteller Simpson åpenhjertig om utfordringene tilknyttet å ta vare på tre barn under 10 år.

- Tre barn er ikke noe tull. Den største utfordringen har vært å prøve og være til stede i øyeblikket, når jeg blir dratt i så mange ulike retninger, forteller 39-åringen.

Forskjellige faser

Grunnen til dette, tror Simpson, er at barna er i hver sin fase av livet.

Mens datteren elsker å være sosial og tilbringe tid med dyr, er sønnen på 6 år «besatt av sport», forklarer trebarnsmoren. Lille Birdie på knappe fire måneder er naturlig nok mest opptatt av mat og søvn.

- Det er mye som må overvinnes i vår husstand for tiden, forteller Simpson.

Vis mer

39-åringen forteller for øvrig at hun og ektemannen sørger for å sette av en kveld i uken til alenetid. Da blir de to eldste barna overlevert til Johnsons foreldre, mens Birdie er hos barnevakten.

- Vi pleier å se en film og bestille mat. Bare gjøre noe veldig enkelt for å finne litt tilbake til hverandre.

- Smilende engel

Jessica Simpson deler gjerne glimt fra hverdagen sin på sosiale medier. Dette inkluderer blant annet Birdies smilehull og Maxi- og Aces «ferdigheter» som storesøsken.

På et bilde av yngstedatteren som Simpson nylig publiserte på Instagram skriver hun:

«I dag er en god dag. #BIRDIEMAE»

View this post on Instagram

Today is a good day 💕 #BIRDIEMAE

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

«Birdie er så skjønn. Hun er en smilende engel. Det beste i verden er å se og føle henne smile. Det fyller hele rommet».

Da Birdie Mae ble født, ble den hyggelige nyheten om familieforøkelsen delt med popstjernens fem millioner følgere på Instagram.

Sammen med et bilde av storesøster Maxi, som holdt den nyfødte babyens hånd, fortalte sangfuglen at lille Birdie Mae Johnson kom til verden tirsdag 19. mars, og at hun veide hele 4,9 kilo.

I tiden etter fødselen, har familien hatt tid til å bli litt bedre kjent med vesle Birdie. Og Jessica Simpson har hyppig delt bilder av datteren og familien, med fansen.

På farsdagen postet hun et bilde av Johnson og sine tre barn, med den kjærlige teksten:

«Alle som kjenner mannen min Eric vil si seg enig i at han er den beste faren i verden. Gratulerer med farsdagen, baby! Takk for at du alltid setter kjærligheten først. Denne familien på fem elsker deg med alle våre hjerter.»

Havnet på sykehuset

Også gjennom hele sin siste graviditet delte Simpson flittig i sosiale medier, da med innblikk fra svangerskapets opp- og nedturer. Med morsomme og ærlige bilder og historier, viste hun blant annet frem sin enormt hovne fot og et ødelagt toalettsete.

Under bildet av den hovne foten, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

I mars, like før fødselen, avslørte artisten også at hun hadde vært innlagt på sykehus etter å ha vært skikkelig dårlig i lengre tid.

- Etter en uke på sykehus for bronkitt (for fjerde gang på to måneder), så er jeg endelig hjemme igjen! Å hoste med Birdie har vært en vanvittig smertefull reise. Jeg blir sakte, men sikkert friskere for hver dag. Min lille baby har blitt nøye fulgt opp og hun har det fantastisk! Jeg er snart frisk igjen, og jeg teller ned dagene til å se hennes søte smil. Sender kjærlighet og bønner til alle mødre der ute som har vært gjennom eller går gjennom det samme som meg. AU, skrev hun.

View this post on Instagram

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Jessicas foreløpig siste svangerskap var med andre ord ikke av det enkleste slaget, og det hele endte med keisersnitt.

- Å komme seg etter et keisersnitt er ingen spøk! Jeg føler meg takknemlig for at disse to eldre søsknene passer på lillesøsteren sin. Jeg tror det er lett å bli overveldet av glede over å skulle få en ny baby, og så glemmer vi at vi skal gjennom en stor operasjon. Og på toppen av det hele skal man komme seg etter operasjonen, balansere det nye livet som trebarnsmor og kone etter at man kommer hjem fra sykehuset, delte 38-åringen blant annet i et lengre innlegg to uker etter fødselen.

LES OGSÅ Kopierte svigerdatteren: - Mamma er gal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer