TØFF FARSDAG: Caitlyn Jenner, som er aktuell med dokumentarserien «I Am Cait» (t.v), feiret i helgen sin første farsdag etter at hun ble kvinne. Imidlertid var det ikke alle barna som ønsket å delta på markeringen. Foto: Xposure/ SipaUSA
TØFF FARSDAG: Caitlyn Jenner, som er aktuell med dokumentarserien «I Am Cait» (t.v), feiret i helgen sin første farsdag etter at hun ble kvinne. Imidlertid var det ikke alle barna som ønsket å delta på markeringen. Foto: Xposure/ SipaUSAVis mer

- Tre av barna nektet å feire Caitlyn Jenner på farsdagen

Ser du hvem som mangler på familiebildet?

SEOGHØR.NO: De siste månedene har vært preget av turbulente omveltninger for Caitlyn Jenner (65) og familien.

Etter flere måneder med kirurgiske inngrep og andre forberedelser, stod den tidligere OL-vinneren frem som kvinne på forsiden av Vanity Fair for noen uker siden.

Etter at Bruce Jenner ble til Caitlyn, har blant andre president Barack Obama (65) hyllet henne - mens den Oscar-vinnende regissøren og skuespilleren Clint Eastwood (85) er blant dem som har vært kritiske.

Helgen som var brakte med seg nok en merkedag for Jenner, da hun feiret sin første farsdag med familien etter den kjønnsbekreftende operasjonen. Mandag delte Caitlyn et bilde fra feiringen på Twitter-kontoen sin:

«Super dag i går i anledning farsdagen. Vi hadde det så gøy med off-roading. Så mye kjærlighet og støtte! Jeg elsker familien min!» twitret Caitlyn til det koselige familiebildet.

Droppet å feire Caitlyn

Imidlertid ble ikke feiringen helt slik 65-åringen hadde håpet på, ifølge RadarOnline. Tre av barna skal nemlig ha nektet å delta, skriver nettstedet.

- Alle var invitert til å tilbringe dagen sammen med henne, så det var deres eget valg ikke å delta, sier en kilde til RadarOnline.

Fire av Jenners biologiske barn, Burt (36), Casey (35), Brandon (34) og Kendall Jenner (19), samt stedøtrene Khloé (30) og Kim Kardashian (34), Kanye (38) og North West (2) - og Brandons gravide kone Leah (32), poserer smilende på bildet.

Saken fortsetter under bildet.

HOLDT SEG UNNA: Kylie Jenner ble sett på shopping i West Hollywood  lørdag, men viste seg ikke på farsdagsfeiringen søndag. Mandag fløy hun fra flyplassen i L.A. med kjæresten Tyga (t.h). Foto: Xposure
HOLDT SEG UNNA: Kylie Jenner ble sett på shopping i West Hollywood lørdag, men viste seg ikke på farsdagsfeiringen søndag. Mandag fløy hun fra flyplassen i L.A. med kjæresten Tyga (t.h). Foto: Xposure Vis mer

Jenners yngste datter, Kylie (17), har hatt problemer med å takle farens forvandling og var ikke med på feiringen.

- Hun forstår hvorfor Kylie ikke var det. Caitlyn liker ikke Tyga og aksepterer ikke forholdet deres. Men Caitlyn satte pris på Kylies søte Instagram-post og håper at tiden vil lege alle sår, uttaler RadarOnlines kilde. 

Saken fortsetter under Kylies farsdagshilsen.

Heller ikke Kourtney Kardashian (36) eller samboeren Scott Disick (32) viste seg på farsdagsfeiringen.

Ifølge RadarOnline har de to nektet å diskutere Jenners forvandling med barna sine, Mason (5), Penelope (2) og Reign (6 mnd).

- Kourtney og Scott mener det ville forvirre Mason å introdusere dem til «bestefar Bruce» på farsdagen. De tilbrakte dagen med sin egen familie og vil takle dette temaet når de er klare for det, sier en kilde nær paret til nettstedet.

Trebarnsmoren Kourtney har ikke lagt  noen farsdagshilsen til Caitlyn på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter under bildet.

I VILLREDE: Kourtney Kardashian, her med barna Mason (t.h) og Penelope i midten av mai, skal sammen med Scott Disick være usikker på hvordan Caitlyn Jenner bør introduseres for de tre små. Foto: Splash News
I VILLREDE: Kourtney Kardashian, her med barna Mason (t.h) og Penelope i midten av mai, skal sammen med Scott Disick være usikker på hvordan Caitlyn Jenner bør introduseres for de tre små. Foto: Splash News Vis mer

Fortsatt «pappa»

Caitlyn Jenners fjerde stebarn, Rob Kardashian (28), har slitt med psykiske problemer en god stund og skal ikke ha vært i humør til å være sosial. Han skal imidlertid ha sendt tekstmeldinger til Caitlyn og gratulert med farsdagen, skriver RadarOnline.

Hvor Brody Jenner (31) befant seg på farsdagen er ikke kjent, men det kan tenkes at det var han som påtok seg oppdraget som familiens fotograf.

Selv om Caitlyn er såret over å ha blitt delvis sviktet på farsdagen, skal hun holde motet oppe.

- Caitlyn er knust over at ikke alle var der, men aksepterer grunnene deres. Og de vet at hun fortsatt vil være der for dem når de er klare for å akseptere overgangen, uttaler RadarOnlines innsidekilde.

HVOR VAR BRODY?: Caitlyns yngste biologiske sønn, Brody Jenner, var ikke å se på farsdagsbildet. Imidlertid kan det tenkes at han fungerte som fotograf. Her er han på «Entourage»-premieren i L.A. for tre uker siden.   Foto: Afp
HVOR VAR BRODY?: Caitlyns yngste biologiske sønn, Brody Jenner, var ikke å se på farsdagsbildet. Imidlertid kan det tenkes at han fungerte som fotograf. Her er han på «Entourage»-premieren i L.A. for tre uker siden. Foto: Afp Vis mer

At Caitlyn Jenner valgte å markere farsdagen, er neppe særlig overraskende. Hun har nemlig understreket at hun alltid vil være pappa for de biologiske barna og stebarna sine.

- Hun snakket med alle barna hver for seg og sa at de skulle ta seg tid med å bli vant til det. Hun foretrekker å ikke bli kalt Bruce, men sa til dem at de fortsatt kan kalle henne for pappa. I hvert fall nå i begynnelsen, har en kilde tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Se det første klippet av Jenner som Caitlyn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.