TRE ÅR: Det er mer enn tre år siden Jessica Simpson forlovet seg med Eric Johnson. Paret er ennå ikke gift, og noen bryllupsdato er heller ikke satt. Foto: Splash/ All Over Press
TRE ÅR: Det er mer enn tre år siden Jessica Simpson forlovet seg med Eric Johnson. Paret er ennå ikke gift, og noen bryllupsdato er heller ikke satt. Foto: Splash/ All Over PressVis mer

Tre år uten bryllupsdato

Slik forklarer Jessica Simpson det faktum at hun aldri får giftet seg.

BLIR ALLTID GRAVID: Simpson sier at alle graviditetene kommer i veien for bryllupet. Foto: REX/All Over Press
BLIR ALLTID GRAVID: Simpson sier at alle graviditetene kommer i veien for bryllupet. Foto: REX/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I november 2010 forlovet Jessica Simpson (33) seg med kjæresten Eric Johnson (34).

Nå er det gått mer enn tre år, og paret har ennå ikke giftet seg. Til Good Morning America forteller Simpson nå at paret faktisk heller ikke har satt noen bryllupsdato ennå.

- Vi har ingen bryllupsdato, men vi vet at vi ønsker å gifte oss i år. Vi trenger å bli et ektepar, sier Jessica ifølge Contactmusic.com.

Og stjernen har sin forklaring på hvorfor bryllupet foreløpig ennå ikke har blitt noe av.

- Jeg planlegger og planlegger, men så blir jeg alltid gravid. Det er sånt som skjer. Kanskje jeg burde gå tilbake til ungdomstiden min. Jeg var jomfru før jeg giftet meg første gangen (med Nick Lachey, red. anm.), så kanskje jeg burde gå tilbake og slutte med sex helt til Eric og jeg gir hverandre våre «ja».

Eric og Jessica har datteren Maxwell (20 måneder) og sønnen Ace (6 måneder). Jessica var gift med Lachey fra 2002 til 2006.

Simpson sier hun ønsker å gå ned noen flere kilo før hun gifter seg.

- Med tanke på at bryllupet kommer til å skje snart, ønsker jeg å holde meg til Weight Watchers-programmet, telle poengene mine og bli i gymsalen. Jeg mener, dersom du ser kjolen min, så skjønner du!

LES OGSÅ: Får 15 millioner for å bli kvitt babyvekten