Travolta snakker ut om smerten

John Travolta må kjempe hardt hver dag med sorgen.

DYP SORG: John Travolta og Kelly Preston er fortsatt i dyp sorg etter sønnens død i januar i fjor. Foto: All Over Press
DYP SORG: John Travolta og Kelly Preston er fortsatt i dyp sorg etter sønnens død i januar i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 2. januar 2009 døde skuespilleren John Travoltas (55) sønn, etter at han fikk et anfall på Bahamas. Han ble 16 år gammel. Nå snakker Travolta ut om smerten i tiden etter det tragiske dødsfallet.

- Når man klarer å stabilisere seg selv, da kan man begynne forfra igjen. Og jeg synes at vi har jobbet med å stabilisere oss i hele år. Det har vært suksessfullt til nå. Men vi jobber knallhardt hver eneste dag, sier han til People.

Travolta og kona Kelly Preston tok nylig turen til kriserammede Haiti for å hjelpe folk i nød etter jordskjelvet. Det hevder paret er en del av sorgprosessen etter sønnens død.

- Det hjelper å ta vare på og hjelpe andre mennesker. Det hjelper virkelig, sier Preston.

Travolta fortalte fredag ut om det vonde året, da han var tilstede på en pressesamling for hans nye film "From Paris with love".

- Det har vært et tøft år. Jeg skal ikke si at det ikke har vært ille, men vi kjemper mot sorgen hver dag. Vi jobber sammen med kirken, med hverandre og med familien. Vi får god hjelp og det hjelper.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han har et hull i hjertet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer