Travolta seiret i skandale-søksmål

Dommeren var enig med John Travolta, og avviste anklager fra sexbok-forfatter.

FORNØYD: John Travolta har hatt noen vanskelige måneder med stadig flere søksmål og anklager om seksuell trakassering. Torsdag fikk han en seier i retten da et av søksmålene ble avvist av dommeren.  Foto: All Over Press
FORNØYD: John Travolta har hatt noen vanskelige måneder med stadig flere søksmål og anklager om seksuell trakassering. Torsdag fikk han en seier i retten da et av søksmålene ble avvist av dommeren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt John Travolta (58) den siste tiden etter at skuespilleren ble saksøkt av en rekke menn som hevdet skuespilleren hadde oppført seg upassende og ville betale dem for seksuelle tjenester.

Forfatteren Robert Randolph skrev boken «You'll Never Spa in This Town Again» basert på stjernens påståtte homofile eskapader.

Travolta og hans advokat slo sterkt tilbake og ifølge Randolph spredte de falske rykter om hans mentale tilstand for å så tvil om boken hans. Ifølge TMZ skal skuespillerens advokat Marty Singer i et brev ha hevdet at Randolph sliter psykisk og at boken er full av løgner.

Anklagene skal ha fått forfatteren til å se rødt og han søksøkte Travolta fordi han mente stjernen undergravde hans troverdighet. Torsdag ble saken avvist i retten. Dommeren var enig med «Pulp Fiction»-stjernen og påpekte at Travoltas ytringer var en del av den pågående diskusjonen rundt boken. 

Randolph er ikke den eneste som kommer med oppsiktsvekkende avsløringer. Tobarnsfarens tidligere kamerat og angivelig elsker Doug Gotterba har gått ut med mange intime detaljer om forholdet han skal ha hatt til skuespilleren.  

58-åringen er gift med Kelly Preston, som har støttet mannen gjennom den tøffe tiden.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han ville ha flere menn samtidig  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer