Travolta må redde sønnen

Thriller: Domestic Disturbance

KRISE: John Travolte og Teri Polo i Domestic Disturbance.
KRISE: John Travolte og Teri Polo i Domestic Disturbance. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frank (John Travolta) og Susan (Teri Polo) gjør sitt ytterste for å være gode foreldre for sønnen Danny, selv om de ikke er sammen lenger. Etter skilsmissen har den 11 år gamle sønnen vært et vanskelig og trassig barn.  Foreldrene vet at det under det trassige ytre finnes en liten gutt som trenger omsorg, forståelse og gode foreldre.

Men dette er i ferd med å forandre seg drastisk: Susan har funnet en ny mann, og står på terskelen til å bli fru Rick Barnes. Barnes er i stand til å gi Danny ting Frank, en enkel båtbygger, ikke kan. Frank er sjalu, men innrømmer motvillig at to foreldre i ett hjem er akkurat hva Danny har behov for.

Forut for bryllupet begynner Danny å fortelle faren historier om Rick Barnes (Vince Vaughn), mystiske historier som blir mer og mer urovekkende etter som tiden går. Frank slites mellom det å tro på sin sønn, hvis renommé for å fortelle sannheten er mildt sagt frynsete, og det å vurdere den forferdelige muligheten som ligger i at Barnes er noe helt annet enn hva han fremstår som.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer