Travolta i homseblad

John Travolta stortrives i dameklær.

"MOR" OG DATTER: John Travolta og Nikky Blonsky spiller mor og datter i den nye filmen Foto: David James/newline.wireimage.
"MOR" OG DATTER: John Travolta og Nikky Blonsky spiller mor og datter i den nye filmen Foto: David James/newline.wireimage. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BILDESPESIAL: Høydepunkter fra Hairspray!

SEHER.NO: Travolta (53) stilte opp i kostymet fra sin nye film "Hairspray" sammen med skuespillerkollega Queen Latifah - og duoen slo seg løs foran kamera.

Med sin drag-flørt gir Travolta ny næring til de mange homseryktene som svirrer rundt i Hollywood.

Travolta har tidligere fått gode kritikker for filmer som "Grease" og "Pulp Fiction". I "Hairspray" spiller han moren (!) til tenåringsjenta Tracy Turnblad - som overraskende får hovedrollen i et populært TV-program.

Det ser imidlertid ut som om homsebladet "The Advocate" blir et av de få stedene utenom kinosalen, hvor Travolta stiller i drag.

På grunn av sin omstridte scientologi-religion har Travolta nemlig sagt nei til å stille opp på TV i kostymet - selv om det er sammen med alle de andre skuespillerene.

Kanskje er Travolta i ferd med å bli like eksentrisk som sin gode venn og trosfelle Tom Cruise?

Se bildespesial fra Hairspray!

Filmen har norsk premiere 24. august.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer