- Travolta dumpet av kona etter sexskandalene

Kelly Preston fikk nok av sexskandalene rundt John Travolta.

SLUTT: Nå har Kelly Preston blitt lei av Travoltas dobbeltliv. National Enquirer skriver at ekteskapet er over. Foto: All Over Press
SLUTT: Nå har Kelly Preston blitt lei av Travoltas dobbeltliv. National Enquirer skriver at ekteskapet er over. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske tabloidavisen National Enquirer skriver at Kelly Preston har dumpet ektemannen John Travolta (58).

Paret har vært gift i over 20 år, men den siste tiden har en rekke sexskandaler rundt Travolta lekket ut i pressen. Det skal ha fått Preston til å rase.

I begynnelsen av mai hevdet en massasjeterapeut at tobarnsfaren hadde befølt ham og prøvd å betale ham for sex. I etterkant har tre menn stått frem med sine historier om skuespillerenes angivelige upassende oppførsel.

- Kelly fortalte meg at ekteskapet er over og har gjort det klart at hun ikke lenger bor i familiehjemmet deres, forteller en kilde til tabloidavisen.

Hun skal ha sett seg kraftig lei på ektemannens dobbeltliv.

- Hun har holdt ut med dobbeltlivet hans i mange år mens oppførselen hans ikke har blitt rullet ut i media. Men når alt dette nå har kommet ut, føler hun seg latterliggjort. Kelly er fullstendig ødelagt.

Preston og Travolta giftet seg i 1992 og har barna Ella (12) og Benjamin (1) sammen. De mistet sønnen Jett, som døde 16 år gammel i 2009.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Flere sex-anklager mot Travolta

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer