Travelt år for Halvdan Sivertsen

TV-programmet «Hver gang vi møtes» har gitt «Gitarkameraten» en hektisk sommer.

SUKSESS: Halvdan Sivertsen høster suksess i kjølevannet av TV-programmet «Hver gang vi møtes». Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Halvdan Sivertsen høster suksess i kjølevannet av TV-programmet «Hver gang vi møtes». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Halvdan Sivertsen var med på det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes» har konsertbookinger og platesalg gått i været. I TV-programmet gjorde rapperen Vinni sin versjon av Sivertsens låt «Sommerfuggel  i vinterland», som toppet alle lister for salg, nedlastning, streaming og radiospilling i lange tider.

Derfor skal det godt gjøres om ikke 2012 også blir et godt økonomisk år for den folkekjære artisten, som er opphavsmann og rettighetshaver.

Sivertsen har også gitt ut et nytt album, og turnerte heftige gjennom sommeren. Nylig gikk også startskuddet for en ny runde med Gitarkameratene. 

I fjor hadde bodøværingen, i følge VG, et honorarsvikt på 1,7 millioner kroner, men forklarer til avisen at han spilte færre konserter i fjor, og dermed ble det også mindre penger inn. I år er det derimot mange konserter, før det igjen blir mer fri neste år.

I en epost til avisen forklarer Sivertsen:

- Slik har inntektene mine gått opp og ned i alle år, og slik håper jeg det skal fortsette i noen år til. Men publikum bestemmer, skriver Sivertsen ti VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble helt rørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer