Isabella Löwengrip:

Traumatisert etter feriemareritt

Nå advarer hun andre.

TRAUMATISK OPPLEVELSE: Isabella Löwengrip opplevde et mareritt på ferie, og nå advarer hun andre. Her med kjæresten Paul. Foto: Skjermdump/ Instagram
TRAUMATISK OPPLEVELSE: Isabella Löwengrip opplevde et mareritt på ferie, og nå advarer hun andre. Her med kjæresten Paul. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip (31), kjent under bloggnavnet «Blondinbella», er for tiden på ferie i Italia.

Mandag publiserte Löwengrip et blogginnlegg hvor hun forteller om hvordan drømmeferien endret seg drastisk om til å bli et mareritt.

31-åringen skriver at hun og kjæresten Paul Sandvik (54) hadde leid en båt med kaptein som skulle ta de med rundt kysten av øya Capri. På slutten av dagen foreslo kapteinen at de kunne besøke den populære hulen «Den blå grotte».

Löwengrip, som er åpen om at hun sliter med klaustrofobi, skriver at hun nølte litt før hun og reisefølget la på svøm inn mot grotten.

Etter at de hadde vært der en stund hadde vannet i grotten hevet seg uten at de la merke til det, og det var da dramaet begynte og panikken inntraff.

Fikk dødsangst

«Nå får jeg panikk. Vann renner inn uten stans og jeg kan knapt se den andre siden. Når bølgen har truffet klippen og den begynner å roe seg, kommer nok en ny bølge og treffer og dekker hele åpningen igjen. Sånn fortsatte det i en evighet. Jeg får dødsangst og gråter først hysterisk, skriker og etter en stund blir jeg helt apatisk og hører ikke hva Paul sier», skriver bloggeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.