Isabella Löwengrip:

Traumatisert etter feriemareritt

Nå advarer hun andre.

TRAUMATISK OPPLEVELSE: Isabella Löwengrip opplevde et mareritt på ferie, og nå advarer hun andre. Her med kjæresten Paul. Foto: Skjermdump/ Instagram
TRAUMATISK OPPLEVELSE: Isabella Löwengrip opplevde et mareritt på ferie, og nå advarer hun andre. Her med kjæresten Paul. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip (31), kjent under bloggnavnet «Blondinbella», er for tiden på ferie i Italia.

Mandag publiserte Löwengrip et blogginnlegg hvor hun forteller om hvordan drømmeferien endret seg drastisk om til å bli et mareritt.

31-åringen skriver at hun og kjæresten Paul Sandvik (54) hadde leid en båt med kaptein som skulle ta de med rundt kysten av øya Capri. På slutten av dagen foreslo kapteinen at de kunne besøke den populære hulen «Den blå grotte».

Löwengrip, som er åpen om at hun sliter med klaustrofobi, skriver at hun nølte litt før hun og reisefølget la på svøm inn mot grotten.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Etter at de hadde vært der en stund hadde vannet i grotten hevet seg uten at de la merke til det, og det var da dramaet begynte og panikken inntraff.

Fikk dødsangst

«Nå får jeg panikk. Vann renner inn uten stans og jeg kan knapt se den andre siden. Når bølgen har truffet klippen og den begynner å roe seg, kommer nok en ny bølge og treffer og dekker hele åpningen igjen. Sånn fortsatte det i en evighet. Jeg får dødsangst og gråter først hysterisk, skriker og etter en stund blir jeg helt apatisk og hører ikke hva Paul sier», skriver bloggeren.

Etter en kamp mot strømmen fra bølgene kom de til slutt ut av grotten og tilbake til båten. 31-åringen forteller at hun lå i i fosterstilling hele veien hjem, og at hendelsen var såpass traumatisk at hun fremover kommer til å unngå svømmeturer i bølger.

Advarer andre

Til slutt advarer bloggeren om å besøke slike grotter:

TABBE: Influenser Khloë Terae faller på rumpa på feria i Ibiza i Spania. Video: Khloë Terae Vis mer

«Til alle dere som skal besøke Den blå grotte, den er vakker men ikke verdt risikoen hvis det er bølger ute. Paul, som er en ekstremt dyktig svømmer, sa at selv om man ikke har klaustrofobi, ville den opplevelsen vært et mareritt for hvem som helst. Paul sa at han for sin del kunne ha tatt et dypt pust og svømt langt ned og under bølgen for å komme seg ut. Men han kan holde pusten i flere minutter. Men hvor mange kan det?», skriver hun og legger til:

«Hvis du kjenner noen som vil besøke lignende grotter med trange innganger, spre gjerne ordet om at denne risikoen eksisterer».

LES OGSÅ: Sovnet på kjærestetur i Paris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer