Holly Madison om Hugh Hefner:

- Traumatiserende

Den første gangen modellen hadde samleie med «Playboy»-grunnleggeren skal ha vært traumatisk.

ÅPNER OPP: Modell Holly Madison åpner opp om første gangen hun hadde sex med Hugh Hefner. Foto: Shutterstock editorial/NTB
ÅPNER OPP: Modell Holly Madison åpner opp om første gangen hun hadde sex med Hugh Hefner. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Modellen Holly Madison (41) ble for alvor lagt merke til da hun begynte å date den avdøde Playboy-grunnleggeren Hugh Hefner i 2001. Hefner var kjent for å konstant være omslynget av vakre, unge kvinner som han levde sammen med i Playboy-villaen. På et tidspunkt var Madison hans hovedkjæreste. Samtidig var han også i et forhold med skuespiller Kendra Wilkinson (36) og TV-personlighet Bridget Marquardt (48).

Forholdet fikk imidlertid en vond start for Madison, som datet Hefner fra 2001 til 2008. Den første daten med «Playboy»-grunnleggeren skal hun nemlig ha beskrevet som traumatisk. Daten skal ha foregått på en nattklubb sammen med flere andre kvinner, før hele gjengen beveget seg mot Playboyvillaen, der ting eskalerte, melder B.T.

HEFNER OG KJÆRESTENE: Hefner og de tidligere kjærestene hans. Fra venstre, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt, Hugh Hefner og Holly Madison. Foto: Shutterstock editorial/NTB
HEFNER OG KJÆRESTENE: Hefner og de tidligere kjærestene hans. Fra venstre, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt, Hugh Hefner og Holly Madison. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

- Jeg regnet ikke med at jeg skulle ha sex den kvelden. Jeg trodde jeg bare kunne se hvordan kvelden gikk, og hvis jeg ikke følte meg trygg kunne jeg bare si ifra, forteller Madison i podkasten «Power: Hugh Hefner: The Girl Next Door».

- Hadde ikke mer å tape

Modellen innrømmer at hun så opp til Hefner på dette tidspunktet, men det betød ikke at hun ønsket å ligge med ham. Likevel følte hun seg presset til å gjennomføre samleiet for å imponere Hefner.

- Etter det var jeg forskrekket og flau, og det hadde en større påvirkning på meg emosjonelt at jeg hadde trodd, forteller hun i podkasten.

Det var ikke tanken på å ha sex med Hefner som gjorde henne ukomfortabel, men det at alle visste det, forteller hun.

- Jeg var helt knust etterpå.

GIFTIG: Madison skal ha beskrevet forholdet til Hefner som giftig. Foto: Shutterstock editorial/NTB
GIFTIG: Madison skal ha beskrevet forholdet til Hefner som giftig. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

Dagen etterpå spurte hun Hefner om hun kunne flytte inn i villaen. Madison forteller at ved å flytte inn, fikk hun det hun ville ut fra situasjonen, og tok tilbake en form for respekt.

I VINDEN: Norske Amalie Olufsen pryder sin andre «Playboy»-forside, men denne gangen har det skjedd på et noe utradisjonelt vis. Vis mer

Stockholmsyndrom

I senere tid har også den tidligere «Playboy»-kjæresten snakket åpent om hvordan hun hadde det i Playboyvillaen. I dokumentarserien «Secrets of Playboy» beskriver hun forholdet til Hefner som giftig.

I dokumentaren omtaler hun også forholdet som en form for «Stockholmsyndrom», som er et begrep som brukes om ofre for kidnapping som over tid får sympati med de som holder dem fanget.

Hefner skal også ha fortalt henne ting som ga henne skyldfølelse for å ville forlate villaen, ifølge Best Life.

Madison hevder at hun og Hefner på et tidspunkt prøvde å få barn sammen. I 2008 skal imidlertid paret ha gjort det slutt. I 2017 døde «Playboy»-grunnleggeren av naturlige årsaker i sitt eget hjem.

LES OGSÅ: Onlyfans: -Advarer influensere etter nakenreklame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer