ÆRE: Denne uka ble sangstjernen Mariah Careys (47) hånd- og fotavtrykk foreviget i sement på TCL Chinese Theatre i Los Angeles. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Mariah Carey:

Tråkket i sementen med sko til 7000 kroner

Mariah Carey levde opp til sitt divastempel, da hun ble hedret i Los Angeles.

(Se og Hør): Onsdag denne uken ble Mariah Careys (47) hånd- og fotavtrykk foreviget i sement på TCL Chinese Theatre i Los Angeles.

Hun trer dermed inn i rekken av stjerner som har fått den samme æren, som blant annet Cher, Helen Mirren, Morgan Freeman, Britney Spears, Will Smith og Michael Jackson.

Og Mariah levde opp til sitt rykte som «divaen over alle divaer» da hun dukket opp til seremonien med diamantsmykker og dyre luksussko.

De sorte Louboutin-stilettene til en verdi av 7000 kroner satte prikken over i'en på antrekket.

LOUBOUTIN PÅ SEMENT: Carey levde opp til divastempelet sitt da hun stelte seg i sementen med sko til 7000 kroner. Foto: NTB Scanpix
LOUBOUTIN PÅ SEMENT: Carey levde opp til divastempelet sitt da hun stelte seg i sementen med sko til 7000 kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Suksessrik superstjerne

Sementforevigelsen er bare en av mange prestasjoner sangstjernen har oppnådd gjennom sin lange karrière.

Carey har hatt 18 sanger på toppen av Billboard, og er dermed den artisten med flest topp-plasseringer på listen etter The Beatles, som har hatt 20 sanger på topp. Sangeren kan også se tilbake på hele 34 Grammy-nominasjoner, der hun har vunnet fire av dem.

- Jeg føler meg ydmyk, og jeg føler meg beæret, fortalte Carey til Variety under seremonien, ifølge DailyMail.

47-åringen lot seg ikke stoppe av de dyre skoene, og steg grasiøst opp i sementen etter å både ha signert den og tatt avtrykk av hendene sine.

Støtte fra første rad

Kjæresten til stjernen, proffdanseren Bryan Tanaka (34), satt på første rad og knipset bilder av superstjernen, samt noen «selfier» med Carey i bakgrunn. Paret begynte å datei fjor, før det etter fem måneder ble slutt. I juni i ble paret gjenforent, og de har vært sammen siden.

SELFIE: Proffdanseren Bryan Tanaka var tydelig stolt over kjæresten. Foto: NTB Scanpix
SELFIE: Proffdanseren Bryan Tanaka var tydelig stolt over kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da romanseryktene begynte å svirre mellom de to, fortalte Tanaka til E! News at det var sterke følelser mellom de to turtelduene.

- Jeg elsker henne utrolig mye. Vi har vært venner veldig lenge. Noe skjedde mellom oss for mange år siden og det var gjensidig beundring, fortalte Tanaka den gangen.

Carey har to barn med eksmannen Nick Cannon, tvillingene Moroccan og Monroe. Paret var gift i seks år, og gikk hvert til sitt i 2015.

LES OGSÅ: - Jeg er en av de heldigste som noensinne har levd