<strong>FERIE-LØGN:</strong> I forrige uke hevdet Victoria at hun ikke hadde hatt ferie på tre år, til tross for at hun hadde to måneder fri i fjor, og har vært i både St. Tropez og ved Como-sjøen i Italia.  Foto: All Over Press
FERIE-LØGN: I forrige uke hevdet Victoria at hun ikke hadde hatt ferie på tre år, til tross for at hun hadde to måneder fri i fjor, og har vært i både St. Tropez og ved Como-sjøen i Italia. Foto: All Over Press Vis mer

Tråkker i salaten hver gang hun snakker

Her er de mange løgnene til Victoria Beckham.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham gir svært få intervjuer, noe som kanskje er like greit. Nesten hver gang den tidligere Spice Girls-stjernen åpner munnen klarer hun nemlig å tråkke i salaten, skriver Daily Mail.

I forrige uke hevdet Victoria at hun ikke hadde hatt ferie på tre år, til tross for at hun hadde to måneder fri da datteren Harper ble født i fjor. Disse to månedene tilbragte Beckham med å leie Steven Spielbergs strandhus i Malibu.
 
Og hva med turen til St. Tropez, og til George Clooneys villa ved den italienske Como-sjøen? En talsperson for Victoria forklarer uttalsen med at hun refererte til ferier med David, uten barna.

Victoria Beckham har også hatt noen lite troverdige uttalelser om sitt utseende.

I 1997 var hun så godt som helt flat da hun opptrådte i en hvit bikinioverdel og hvitt skjørt, men kun få uker etter bryllupet med David i 1999 hadde brystene blitt kraftig forstørret etter en operasjon på en klinikk i London. Victoria benektet dette.

Etter at hun flyttet med familien til Los Angeles i 2009, fjernet hun de store silikoninnleggene og erstattet de med en mindre B-cup. Likevel hevdet hun i et intervju at hun ikke hadde fikset på utssendet.

- Jeg er fullt og helt naturlig, med unntak av neglene mine. Jeg får også litt hjelp med håret og holder på med litt spraytan, uttalte Victoria i et TV-intervju ifølge Daily Mail.

Til slutt innrømmet hun likevel i et intervju med Vogue i fjor at hun har hatt kirurgiske inngrep.

- Torpedo-bazookas, borte, bekreftet hun ordknapt til magasinet.

I en TV-dokumentar fra 2007 kom Victoria med en annen påstand som ikke rimer helt med sannheten.

- Vi tillater aldri at barna blir fotografert eller filmet. Vi vil at de skal være normale barn, uttalte Beckham ifølge Daily Mail.

Da Victoria og David giftet seg i 1999 var det deres fire måneder gamle sønn Brooklyn som stjal showet i en liten, lilla designerdress og Stetson-hatt. Det hele ble behørig dekket i pressen. Brooklyn har i tillegg prydet forsiden av det britiske kjendismagsinet OK!

Beckhams datter Harper er etter fjorårets fødsel en av de mest fotograferte babyene i verden.

Victoria har også vridd på sannheten når det kommer til fotografering av seg selv.

I et intervju fra 2006 innrømmet hun at kroppen bar preg at hun var mor til tre.

- Jeg ser fæl ut naken etter å ha født tre barn. Jeg har så mye løs hud på magen, sa hun i intervjuet, men da hun medvirket i Emporio Armani awards i bare undertøyet i 2009, var det lite løs magehud å spore.

Victoria trente før fotoshooten, men ba om mengder av airbrushing før bildene skulle publiseres - og krevde samtidig at føttene i skulle vises fordi hun hadde liktorn, skriver Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg løp seks ganger i uken 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer