Trakk seg på grunn av smerter i puppene

Silikoninnleggene blir den norske modellens bane i «Robinsonekspedisjonen».

MÅTTE TREKKE SEG: Vekttapet på Robinson-øya førte til at modellen Christina Celeste Ruste Hinna søndag trekker seg på grunn av smertene i sine silikoninnlegg i brystene. Foto: TV3
MÅTTE TREKKE SEG: Vekttapet på Robinson-øya førte til at modellen Christina Celeste Ruste Hinna søndag trekker seg på grunn av smertene i sine silikoninnlegg i brystene. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter kun tre programmer blir den norske modellen Christina Celeste Ruste Hinna (21) søndag tvunget til å trekke seg fra TV3s realityserie «Robinsonekspedisjonen»

Det harde livet på Robinson-stranda fører til at den 21 år gamle jenta raste ned i vekt. Vekttapet forårsaket store smerter i Christinas silikonimplantater på tilsammen 560 gram.

- Når man går ned i vekt og fettprosenten blir veldig lav, kan det skje at implantatene prøver å kapsle seg til kroppen. Da kan man fort få slike smerter.

- Det er ikke første gangen jeg opplever det, men jeg tenkte ikke på at det kunne skje på Robinson-øya, sier Christina om innleggene hun har hatt i tre år, til Seher.no.

Ble overrasket
Christina - som ble headhuntet til «Robinsonekspedisjonen» av programleder Christer Falck - tidligere avslørt at realitylivet var mye hardere enn hun hadde trodd på forhånd.

- Jeg var ganske kjepphøy før jeg reiste og sa «Dette blir ikke noe problem!», men det var ganske tøft å komme ned.

Etter å ha veiet i underkant av 50 kg før hun reiste til Robinson-øya, tror den 1,70 meter høye jenta at hun gikk ned så mye som sju kilo i løpet av oppholdet.

- Jeg hadde jo ikke mye å gå på, og ble bare dårligere og dårligere. Det var ergerlig å dra, men jeg følte at jeg ikke hadde noe valg.

- Hadde det ikke vært for smertene, ville jeg gjerne vært lenger. Jeg trivdes på Robinson-øya og kunne godt blitt med igjen, sier hun til Seher.no.

Nyter singellivet
Etter at hun kom hjem fra innspillingen Fillippinene, kom Christina seg raskt tilbake til matchvekt, men modellen opplevde en ny nedtur, da det ble slutt med kjæresten etter ekspedisjonen.

Christina hevder hun imidlertid ikke har hast med å finne seg noen ny kjæreste.

- Jeg har fått en del henvendelser etter at «Robinson» begynte på TV, men jeg har det bra med å være singel, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble singel etter «Robinsonekspedisjonen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer