Spice Girls:

- Trakk seg på grunn av forholdet til Mel B

Et gammelt intervju kaster nytt lys over sexskandalen.

ANSPENT: Geri Halliwell og Melanie Brown skal ha hatt et «dypere» forhold på 1990-tallet enn de andre bandmedlemmene hadde. Nå antydes det at forholdet deres kan ha sørget for Halliwells exit i 1998. Foto: NTB scanpix
ANSPENT: Geri Halliwell og Melanie Brown skal ha hatt et «dypere» forhold på 1990-tallet enn de andre bandmedlemmene hadde. Nå antydes det at forholdet deres kan ha sørget for Halliwells exit i 1998. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har det stormet rundt Spice Girls. Ikke fordi de straks skal ut på turné igjen eller fordi det endelig ble avslørt hvorfor Victoria Beckham (44) ikke blir med på denne turneen, men fordi fortiden har innhentet to av krydderjentene.

Melanie Brown (43), alias Mel B og Scary Spice, bestemte seg nemlig for å si på TV at hun har hatt sex med en av bandkollegene sine - Geri Halliwell (46).

På besøk hos Piers Morgan sitt talkshow fikk hun spørsmål rett ut om hun hadde hatt sex med kollegaen, et rykte som har sirkulert i en årrekke allerede.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

Da Brown nikket ble det for mange bekreftet at en slik het natt med Halliwell, alias Ginger Spice, faktisk hadde funnet sted. Halliwell hevder derimot det stikk motsatte.

Nå har et gammelt intervju kastet nytt lys over situasjonen, og det blir hevdet at forholdet de to damene hadde på 1990-tallet var grunnen til at Halliwell brøt med popgruppa den gang.

- Dypere forhold

Det er et tidligere intervju med Jimmy Gulzar fra 2002 som nå sørger for bråk. Han var tidligere gift med Brown, og sa i 2002 at han var sikker på at det hadde skjedd mer mellom de to bandvenninnene enn bare et platonisk, profesjonelt forhold.

HEVDET Å HA HATT SEX: Mel B sa hun hadde ligget med Geri. Det får sistnevnte til å reagere. Her sammen i 2010. Foto: NTB scanpix
HEVDET Å HA HATT SEX: Mel B sa hun hadde ligget med Geri. Det får sistnevnte til å reagere. Her sammen i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Melanie har vist og fortalt meg hvor nære hun og Geri var. Forholdet deres er mye dypere enn hva folk der ute tror. Man kan se at det foregår noe mer mellom dem enn mellom de andre i gruppa, uttalte han den gang.

Gulzar, som var gift med Brown fra 1998 til 2000, hintet i intervjuet om at en av grunnene til at Halliwell forlot gruppa i 1998, var følelsene hun hadde for Brown. «Viva Forever» var den siste låten og musikkvideoen hun var å se i før hun forlot de andre jentene.

Melanie skal ha tatt det svært tungt at venninnen forlot gruppa den gang.

EKSER: Jimmy og Melanie var gift i en kort periode. Nå er det hans uttalelser fra 2000-tallet som kaster nytt lys over sexsaken. Her er han og ekskona fotografert i 1999. Foto: NTB scanpix
EKSER: Jimmy og Melanie var gift i en kort periode. Nå er det hans uttalelser fra 2000-tallet som kaster nytt lys over sexsaken. Her er han og ekskona fotografert i 1999. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hun ble såret av at Geri stakk, fordi de var skikkelig, skikkelig nære hverandre, sa Browns eksmann i 2002.

Det er The Sun som nå sørger for at intervjuet har dukket opp igjen. Avisen går langt i å antyde at de to bandmedlemmene var mer enn bare venner, noe de siste ukenes medieoppslag verden rundt også har gjort.

Som nevnt ovenfor mener Halliwell at det ikke er hold i bandvenninnens uttalelser.

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjestet Skavlan i 2015. Her snakker hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer Vis mer

Nektet

I en pressemelding gitt til MailOnline kom det frem at Geri Halliwell er svært skuffet over uttalelsen fra Melanie Brown:

- Det har vært veldig skuffende å lese om alle disse ryktene igjen, spesielt på morsdagen, het det i uttalelsen fra stjernen.

- Geri elsker Spice Girls-jentene Emma, Melanie, Melanie og Victoria. Hun vil at fansen skal vite at det som nylig er blitt skrevet om i mediene, rett og slett ikke er sant, og at det har vært veldig vanskelig for familien hennes.

Videre påpekte artisten at hun ønsket å legge det hele bak seg og se fremover. Samtidig sto det at Geri gleder seg til å dra på turné med gruppa igjen, og ikke minst møte fansen.

PÅ TURNÉ: Neste måned drar Spice Girls endelig ut på turné igjen. Det blir imidlertid uten Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
PÅ TURNÉ: Neste måned drar Spice Girls endelig ut på turné igjen. Det blir imidlertid uten Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at 46-åringen nekter for at det skal ha skjedd noe mellom henne og Brown, hevder kilder nær stjernene at forholdet mellom de to var mer enn bare en kort romanse.

- Det var helt i starten av Spice Girls, og forholdet deres varte mye lenger enn kun en natt. Det varte i alle fall i 12 måneder, sa en venn, ifølge Daily Mail.

Påvirket vennskapet

Melanie Browns sjokkuttalelse om Spice Girls-kollegaen fant sted etter at Piers Morgan lenge hadde presset henne til å svare ærlig på spørsmålet om hvorvidt de hadde hatt sex eller ikke.

Sangfuglen prøvde først å fleipe det hele bort før hun til slutt innrømmet at de hadde gått til sengs sammen.

- Hun kommer til å hate meg for dette, sa 46-åringen blant annet etter avsløringen.

Kort tid etter at programmet var ferdig innspilt skal Brown ha tatt kontakt med Halliwell for å forklare situasjonen.

«En venn nær Geri fortalte The Sun at hun er opprørt over Mel Bs uttalelse og at det har påvirket vennskapet deres i negativ forstand», skriver Daily Mail.

- Hun må virkelig gå inn for å gjøre opp med Geri. Dette er ikke noe hun kommer til å glemme med det første, sier kilden ifølge Daily Mail.

Imidlertid ser det ikke ut til at den pikante situasjonen som har oppstått påvirker Spice Girls-stjernenes planer om å dra på turne.

Da Spice Girls i høst brått kunngjorde at de skulle ut på turné igjen, var det nok flere som kjente 90-tallets nostalgi banke på døra. Den britiske popgruppa toppet lister verden over med flere hits, som fortsatt er å høre på svette dansegulv kloden rundt.

Det originale ensemblet besto av Melanie Chisholm «Sporty Spice», Melanie Brown «Scary Spice», Emma Bunton «Baby Spice», Geri Halliwell «Ginger Spice» og Victoria Beckham «Posh Spice».

LES OGSÅ: Heftige spekulasjoner om stjernens legning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer