Cameron Diaz:

Trakk seg: Nå er hun tilbake

Skuespilleren ga seg som skuespiller for fire år siden.

COMEBACK: Sist vi så Cameron Diaz i en filmrolle, var i 2014. I 2018 pensjonerte hun seg. Nå er hun imidlertid tilbake. Foto: Chris Chew / UPI / Shutterstock / NTB
COMEBACK: Sist vi så Cameron Diaz i en filmrolle, var i 2014. I 2018 pensjonerte hun seg. Nå er hun imidlertid tilbake. Foto: Chris Chew / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Cameron Diaz (49) var lenge en av Hollywoods mest populære stjerner, og spilte i filmer som «There's Something About Mary», «The Other Woman» og «Bad Teacher».

I 2018 fikk hun imidlertid nok, og pensjonerte seg som skuespiller. Da hadde hun heller ikke spilt i filmer på en god stund.

Siden den gang har hun levd et langt mer tilbaketrukket liv, men har dukket opp her og der i intervjuer - stort sett for å fortelle om hvorfor hun ga seg.

Nå har hun imidlertid snudd om avgjørelsen - etter en åtte år lang pause, ifølge CNN.

Comeback

Denne uken ble det nemlig kjent at 49-åringen slettes ikke hadde lagt karrieren helt på hylla, slik vi «alle» trodde. Hun skal nemlig gjøre comeback.

Det var filmen «Annie», som kom ut i 2014, som ble skuespillerens tilsynelatende siste jobb på det store lerettet. Den gang spilte hun mot sanger og skuespiller Jamie Foxx (54).

Nå bekrefter Diaz at det er nettopp Foxx som har fått henne til å gjøre comeback - i den nye Netflix-filmen «Back in Action».

«Bare Jamie Foxx kan få meg tilbake i gamet. Jeg kan nesten ikke vente, det kommer til å bli kjempegøy!» skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer