Cameron Diaz:

Trakk seg: Nå er hun tilbake

Skuespilleren ga seg som skuespiller for fire år siden.

COMEBACK: Sist vi så Cameron Diaz i en filmrolle, var i 2014. I 2018 pensjonerte hun seg. Nå er hun imidlertid tilbake. Foto: Chris Chew / UPI / Shutterstock / NTB
COMEBACK: Sist vi så Cameron Diaz i en filmrolle, var i 2014. I 2018 pensjonerte hun seg. Nå er hun imidlertid tilbake. Foto: Chris Chew / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Cameron Diaz (49) var lenge en av Hollywoods mest populære stjerner, og spilte i filmer som «There's Something About Mary», «The Other Woman» og «Bad Teacher».

I 2018 fikk hun imidlertid nok, og pensjonerte seg som skuespiller. Da hadde hun heller ikke spilt i filmer på en god stund.

Siden den gang har hun levd et langt mer tilbaketrukket liv, men har dukket opp her og der i intervjuer - stort sett for å fortelle om hvorfor hun ga seg.

Nå har hun imidlertid snudd om avgjørelsen - etter en åtte år lang pause, ifølge CNN.

SJOKK-COMEBACK: «Jersey Shore› er tilbake, og en legende gjør også comeback. Video: MTV Vis mer

Comeback

Denne uken ble det nemlig kjent at 49-åringen slettes ikke hadde lagt karrieren helt på hylla, slik vi «alle» trodde. Hun skal nemlig gjøre comeback.

Det var filmen «Annie», som kom ut i 2014, som ble skuespillerens tilsynelatende siste jobb på det store lerettet. Den gang spilte hun mot sanger og skuespiller Jamie Foxx (54).

Nå bekrefter Diaz at det er nettopp Foxx som har fått henne til å gjøre comeback - i den nye Netflix-filmen «Back in Action».

«Bare Jamie Foxx kan få meg tilbake i gamet. Jeg kan nesten ikke vente, det kommer til å bli kjempegøy!» skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

MEMORY LANE: Lene Alexandra Øien gjør TV-comeback i «Fangene på fortet» i desember, så vi har sett tilbake på hennes rike fortid på TV-skjermen. Video: Rød Løper/TV3/NRK/TV 2 Vis mer

- Føler meg spent

Det er foreløpig ikke kjent når filmen har premiere, men Foxx avslørte nylig på Twitter at innspillingen trolig starter senere dette året.

Det hele ble først avslørt av at Foxx delte innlegg på Twitter og Instagram, hvor han har delt et lydklipp av at han ringer Diaz.

- Jeg føler meg spent. Jeg vet ikke hvordan man gjør dette, vet du?, sier Diaz i klippet, og refererer til at hun ikke vet hvordan man kommer tibake fra en «pensjonisttilværelse».

Deretter blir NFL-spiller Tom Brady (44) med i samtalen. Han vant seks Super Bowl-titler med New England Patriots, før han kunngjorde at han ga seg som spiller. Bare uker senere bekreftet han imidlertid at han gjorde comeback med Tampa Bay Buccaneers.

- Jeg snakket med Jamie og han sa at du trenger noen tips om hvordan du gjør comeback. Jeg er relativt god på å gjøre comeback, ler han i samtalen.

LES OGSÅ: Spekulerer på comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer