Tone Damli:

Trakk seg i siste liten

Artisten skulle være med i jubileumssesongen av «Hver gang vi møtes», men ombestemte seg.

TRAKK SEG: Tone Damli blir likevel ikke å se i «Hver gang vi møtes» igjen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
TRAKK SEG: Tone Damli blir likevel ikke å se i «Hver gang vi møtes» igjen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert

30 artister skulle i utgangspunktet inn på Kjærnes Gård for en ny runde med «Hver gang vi møtes» - denne gangen i en jubileumssesong.

Seerne ville få gjensyn med deltakerne neste høst, og de ble presentert av TV 2 i slutten av august.

Siden den gang har imidlertid gjengen blitt en færre, og Tone Damli (32) skal ikke være med i programmet likevel. Det skriver VG.

De omtaler gruppebildet av deltakerne, som av coronahensyn er en montasje av enkeltbilder. Der er det bare 29 fjes, og Damlis er ikke blant dem.

Kort forvarsel

Manager David Eriksen forteller til avisa at Damli var klar over graviditeten da hun takket ja til å være med i programmet, men at det likevel ikke lot seg kombinere.

- Vi visste selvfølgelig da vi var i dialog med TV 2 at dette kunne krasje med Tones form under svangerskapet. Da innspillingen nærmet seg, følte hun at formen var varierende. Vi konkluderte med at det ville være en stor risk å sende henne inn der, sier Eriksen til VG.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

Han forklarer at Damli derfor trakk seg med bare noen dagers forvarsel.

- Hun hadde veldig lyst til å være med, så det var kjedelig for henne. Men nå gleder hun seg til å sitte hjemme i egen stue og se gjengen på TV, sier Eriksen videre.

At hun trakk seg skal likevel ikke ha fått noen praktiske konsekvenser for programmet, opplyser TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen til avisa.

TV 2 opplyser at de har hentet inn en ny artist, men oppgir ikke hvem dette er. Til tross for det skal det fortsatt være 29 artister i programmet - noe som tyder på at også en annen av de opprinnelige artistene er ute.

Lettere plager

Tone Damli ble som kjent mamma for andre gang for kort tid siden. 10. oktober kunne hun og Markus Foss (38) ønske lille Marlon velkommen til verden. Dattera Billie (5) kunne også glede seg over å bli storesøster.

Under graviditeten var Damli åpen om sin opplevelse rundt sitt andre svangerskap. Kort tid etter at nyheten ble kjent, tok hun til orde for å fortelle at det til da hadde vært et upåklagelig svangerskap, til tross for trøtthet og en kortere lunte.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

Sistnevnte plage skal imidlertid ha vært ekstrem til tider. På Instagram beklaget hun nemlig humørsvingningene overfor samboeren.

Artisten avslørte også andre gravidplager da hun gjestet podkasten «Åpen journal», med programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31) - som for øvrig fikk sitt første barn i slutten av august.

32-åringen fortalte da at hun sleit med økt kroppsvarme, og brystene skal ha vært særlig utsatt.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer