Barbra Streisand:

Trakk seg fra tv-show etter absurd krav

Jimmy Kimmel ga Barbra Streisand et soleklart nei.

FIKK IKKE VILJEN SIN: Barbra Streisand er kjent for å ha bein i nesa og å stå på sitt. Det viste seg også tydelig da hun skulle gjeste «Jimmy Kimmel Live!». Foto: NTB Scanpix
FIKK IKKE VILJEN SIN: Barbra Streisand er kjent for å ha bein i nesa og å stå på sitt. Det viste seg også tydelig da hun skulle gjeste «Jimmy Kimmel Live!». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Når man først blir invitert som gjest på et av verdens største talkshow, er det ikke unaturlig å ha et ønske om å ta seg godt ut på skjermen.

Det finnes derimot visse stjerner som tar det hele ett skritt lenger, og fremmer krav av heller snodig karakter.

Ifølge Independent Online avlyste Hollywood-ikonet Barbra Streisand (76) en opptreden på «Jimmy Kimmel Live!», som følge av at hun ikke fikk oppfylt sine ønsker om å «bli filmet fra sin beste side».

I et intervju med «Watch What Happens Live With Andy Cohen», kunne Jimmy Kimmel (51) nylig røpe at stjernen trakk seg i siste liten fra en planlagt gjesteopptreden på showet. Dette fordi programmet ikke ønsket å innvilge 76-åringens urimelige kameravinkelkrav.

STJERNE: Barbra Streisand har i løpet av sin over 60 år lange karriere etablert seg som et ikon. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Barbra Streisand har i løpet av sin over 60 år lange karriere etablert seg som et ikon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fikk ikke lov

Det var da Cohen stilte 51-åringen spørsmål om hvorvidt han er tilbøyelig til å flytte på seg i studio, slik at gjesten får vist seg fra sine beste sider, at historien kom fram i dagslys. Cohen sier nemlig at han ved fire anledninger har måttet bytte plass med blant andre Mariah Carey (48) av nettopp denne årsaken.

Skal man tro Kimmel, er det helt utenkelig at noe slikt vil skje i hans studio.

SA NEI: Jimmy Kimmel er en av USAs mest kjente talkshowverter. Under tv-intervjuer vil programleder og gjest som regel sitte slik som dette. Det skulle vise seg vanskelig for Barbra Streisand å godta. Her er Kimmel avbildet sammen med Stormy Daniels. Foto: NTB Scanpix
SA NEI: Jimmy Kimmel er en av USAs mest kjente talkshowverter. Under tv-intervjuer vil programleder og gjest som regel sitte slik som dette. Det skulle vise seg vanskelig for Barbra Streisand å godta. Her er Kimmel avbildet sammen med Stormy Daniels. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har hatt gjester som har bedt om det, hvorpå jeg har sagt nei, forklarer 51-åringen, ifølge avisen, og henviser videre til en episode med Barbra Streisand.

- Det var omstendighetene rundt det. Vi fikk ikke lov å påpeke eller forklare hvorfor vi eventuelt hadde byttet plasser, så da sa jeg bare: «Jeg ser ikke helt hvordan dette skal fungere».

Saken fortsetter under:

Telefon til høyeste hold

I likhet med Kimmel, var det uaktuelt for showbiz-veteranen Streisand å fire på kravene. Dermed gikk programmet til innspilling - uten 76-åringen.

Barbra Streisand har ikke selv kommentert den noe finurlige episoden. At hun ved gjentatte ganger tidligere har fått spalteplass av liknende årsaker, er derimot ikke ukjent.

I 2016 hadde Streisand en høne å plukke med selveste Apple-sjefen, etter misnøye med måten «Siri» uttalte navnet hennes på.

- Jeg ringte Tim Cook i Apple, og vi ble enige om å endre måten Siri sier navnet mitt på. Det skjer i neste oppdatering, den 30. september. Jeg håper det skjer, sa Streisand til radiokanalen NPR den gang.

Irritert på programleder

Samme år ble også daværende «60 Minutes»-programleder Michael Usher (50) satt på plass av en irritert Streisand, som følge av en navneglipp.

Hollywood-stjerna var raskt ute med å korrigere Usher, som konsekvent uttalte navnet hennes feil.

- Hva er navnet mitt, sa du?, sa hun oppgitt, og fortsatte:

- Sand. Klarer du å si Barbra STREI-sand? Ikke STREI-zand.

Saken fortsetter under:

FEIL UTTALE: Programleder i 60 minutes Michael Usher terget på seg den verdenskjente sangeren under et intervju: - Du uttaler navnet mitt feil. Video: 60 minutes Vis mer

76 år gamle Streisand har en lang fartstid i underholdningsbransjen, både som skuespiller, regissør, produsent, manusforfatter, komponist og sanger.

Da Dagbladet møtte ikonet i 2013, røpet hun hemmeligheten bak sin eventyrlige karriere.

- Hellige ku! Jeg lager ikke så mange filmer, og opptrer ikke så mye ... Det er hemmeligheten. Less is more, sa Streisand.

LES OGSÅ: Nå er dødsårsaken klar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer