Miley Cyrus:

Trakk seg fra Teen Choice i siste liten

En rekke store stjerner valgte å melde pass.

UTEBLE: Miley Cyrus gikk selv ut på Instagram og beklaget for at hun ikke kunne delta på Teen Choice Awards likevel. Her er hun avbildet i forbindelse med et arrangement i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
UTEBLE: Miley Cyrus gikk selv ut på Instagram og beklaget for at hun ikke kunne delta på Teen Choice Awards likevel. Her er hun avbildet i forbindelse med et arrangement i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Natt til mandag norsk tid var det tradisjon tro duket for Teen Choice Awards i Los Angeles, hvor filmbyens unge stjerner var samlet for å hylle seg selv og hverandre.

Ifølge Hollywood Reporter var det imidlertid flere store kjendiser som glimret med sitt fravær under nattens arrangement.

  • Se alle kveldens vinnere her!

Miley Cyrus (24), som opprinnelig skulle motta Ultimate Choice Award - utdelingens gjeveste pris - trakk seg nemlig i siste liten.

Flere stjerner fraværende

På tross av at 24-åringen ble observert i forbindelse med lydsjekk tidligere på kvelden, var hun ikke å se da showet startet. Det var skuespiller og artist Victoria Justice som meddelte den overraskende nyheten om at Cyrus «ikke hadde anledning til å delta likevel».

Stjerner som Bruno Mars, Gal Gadot, Beyoncé, Zac Efron og Ariana Grande deltok heller ikke på prisutdelinga, til tross for at samtlige stakk av med hver sin pris.

SURFEBRETT-STATUETT: Vanessa Hudgens var blant dem som vant pris under nattens utdeling, og som var på arrangementet for å motta heder og ære. Foto: NTB Scanpix.
SURFEBRETT-STATUETT: Vanessa Hudgens var blant dem som vant pris under nattens utdeling, og som var på arrangementet for å motta heder og ære. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Miley har i ettertid gått ut på Instagram og forklart hvorfor hun ikke var å se på scenen, slik det var planlagt.

- Til mine kjære fans og alle dere som ser på Teen Choice! Jeg vil takke dere fra bunnen av mitt hjerte for at jeg nå mottar Ultimate Choice Award. Jeg er så sykt lei meg for at jeg ikke kunne delta på showet, da jeg hadde alle intensjoner om å stille opp for å motta og feire denne prisen med dere, skriver Cyrus og skylder på at hun hadde satt opp en «urealistisk timeplan for seg selv».

Delte nyhet med fansen

Cyrus annonserer samtidig, muligens som et lite plaster på såret, at hun lanserer ny låt og musikkvideo førstkommende fredag.

- Jeg er såååå spent på å dele denne låten med alle dere. Jeg ser frem til å lage musikk resten av mitt liv, og jeg er takknemlig hver eneste dag dere lytter til musikken min.

Dette var nittende gang Teen Choice Awards ble avholdt, og i løpet av den stjernespekkede kvelden ble det delt ut en rekke priser - hvor de gjeve statuettene er utformet som surfebrett.

FLEIP: Maroon 5-frontmann Adam Levin spøkte og sa at bandet snart ville gi seg. Foto: NTB Scanpix
FLEIP: Maroon 5-frontmann Adam Levin spøkte og sa at bandet snart ville gi seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spøkte fra scenen

«Maroon 5», som består av Adam Levine (38), Jesse Carmichael (38), Mickey Madden (38), James Valentine (38), Matt Flynn (47) og PJ Morton (36), mottok prisen «Decade Award».

Den populære gruppa unnlot å holde en tradisjonell lang takketale, og begynte i stedet å fleipe med hvor gamle de har blitt.

Vokalist, Adam Levine (38), kom også med en oppsiktsvekkende offentliggjøring til publikum om at deres neste plate ville bli deres siste.

- Vårt sjette og siste album kommer ut i november.

Etter en liten pause begynte han imidlertid å le.

- Jeg bare tuller. Vi kommer aldri til å forsvinne, sa han ifølge People.

LES OGSÅ: - Det er utrolig frustrerende å være kjent som prins Harrys eks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer