Trakk seg fra MGP - stiller opp for Hellstrøm

- Hun ønsker selv at programmet skal vises.

VILLE IKKE STOPPE PROGRAMMET: Stella Mwangi fikk ifølge TV3 tilbud om at episoden med hennes besøk i «Hellstrøm inviterer» skulle bli byttet ut med et annet program, men selv ønsker hun at programmet skal gå som planlagt kommende tirsdag. Foto: TV3
VILLE IKKE STOPPE PROGRAMMET: Stella Mwangi fikk ifølge TV3 tilbud om at episoden med hennes besøk i «Hellstrøm inviterer» skulle bli byttet ut med et annet program, men selv ønsker hun at programmet skal gå som planlagt kommende tirsdag. Foto: TV3 Vis mer
SEOGHØR.NO: Fjorårets MGP-vinner Stella Mwangi (25) trakk seg tidligere denne uken fra helgens finaleshow i Oslo, på grunn av nyheten om at hennes far var blitt drept i en bilulykke.

Men slager-festen er ikke den eneste gangen «Haba Haba»-sangerinnen etter planen skal på skjermen de neste dagene.

Tirsdag er nemlig Mwangi gjest i TV3-programmet «Hellstrøm inviterer», hvor hun og mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) bryner sine kokkekunster mot hverandre.

Linda Glomlien i TV3 sier til Seoghør.no at programmet - som er spilt inn på forhånd - vil gå som planlagt, etter Stellas eget ønske.

- Vi har vært i kontakt med henne, og dersom hun ikke ville at programmet skulle bli sendt, så hadde vi selvfølgelig lyttet til henne. Men hun sier hun ønsker at programmet blir sendt.

Tidligere denne sesongen har blant annet «Nytt på nytt»-general Jon Almaas og hans kollega Linn Skåber, samt skihopperen Anette Sagen, møtt Hellstrøm til liknende dueller.

«Hellstrøm inviterer» ser du mandag til torsdag kl 20 på TV3.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Levde i to måneder på hurtigris og grillkrydder