Trakk seg for konas skyld

Tom Nordlie snakker for første gang ut om hvorfor han trakk seg. Se video!

TRAKK SEG FRA DANSEN: - Du merker når du kommer inn i det der at du knytter bekjentskaper og at du kommer inn i en boble der du skjønner at det tar veldig mye tid. Det passet ikke akkurat nå, sier Tom Nordlie til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TRAKK SEG FRA DANSEN: - Du merker når du kommer inn i det der at du knytter bekjentskaper og at du kommer inn i en boble der du skjønner at det tar veldig mye tid. Det passet ikke akkurat nå, sier Tom Nordlie til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se vår video med Tom Nordlie nederst i saken!

SEHER.NO: I august kom nyheten om at årets kanskje største «Skal vi danse»-overraskelse, Tom Nordlie, trakk seg fra programmet. I en pressemelding ga Nordlie uttrykk for at det var tiden som ikke helt strakk til i denne omgang.

«Jeg ser nå at summen av tidsbruken min i høst ikke er forenlig med å delta i Skal vi danse», skrev Tom Nordlie i pressemeldingen den gang.

Mandag dukket den erfarne fotballtreneren opp på premierefesten for TVNorge-programmet «4-stjerners reise» på TVNorge. Og overfor Seher.no innrømmet eks-Fredrikstad-treneren at kona Jannicke West Furumo (38) også hadde sitt å si i avgjørelsen for om hadde burde være med i programmet eller ei.

- Det var en totalvurdering i forhold til tiden. Kona studerer i Dublin, og det er på tide at hun får gjort det hun skal og at hun blir prioritert. Og jeg skjønte at det ville ta mer tid enn jeg trodde.

- I tillegg har jeg en jobb i TV 2 og jeg holder foredrag i næringslivet, samt at jeg underviser litt i en videregående skole og så videre, så det er mer enn nok å gjøre akkurat nå, sier han.
 
- Hvorfor var det slik at du fant ut av dette etter lansering, og ikke før?

- Du merker når du kommer inn i det der at du knytter bekjentskaper, og at du kommer inn i en boble der du skjønner at det tar veldig mye tid. Det passet ikke akkurat nå, forteller han.

Det er ingen hemmelighet at mange kjendiser i Norge drømmer om å være med i «Skal vi danse». Men Nordlie har ingen dårlig samvittighet for at han trakk seg såpass sent i prosessen.

- Jeg hadde ikke skrevet noen kontrakt ennå, så det var ryddige forhold begge veier. Men siden det er så populært, så er det ikke noe problem å få inn noen andre da... 

Nå er det altså TVNorge og «4-stjerners reise» som gjelder for den livlige treneren. Neste uke får man nemlig se ham på tur i Los Angeles sammen med Susann Goksør Bjerkrheim, Kristian Valen og Isabella Martinsen.

- Hvordan var det å være på tur med dem, Tom?

- Det må du nesten spørre dem om, hvordan det var å være sammen med meg, mener jeg. Men det var hyggelig å være sammen med dem. Det var en opplevelse å være der, og så fikk vi prøvd oss på litt ting, forteller Tom Nordlie til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Dette er oppvask-TV

Se videointervjuet med Tom Nordlie her: 


[obj:media:8891]