Trakk seg for andre gang fra TV-konkurranse

Marianne Aulie har trukket seg fra «Skal vi danse». Det er ikke første gang hun har trukket seg fra en talentkonkurranse på TV.

DROPPET TO PROGRAMMER: Marianne Aulie trakk seg i 2007 fra TV3-programmet «Sangstjerner», etter denne annonsen i Dagbladet og VG der det sto at hun «Sang surere enn salami». Nå har hun trukket seg fra «Skal vi danse» av helt andre grunner.
DROPPET TO PROGRAMMER: Marianne Aulie trakk seg i 2007 fra TV3-programmet «Sangstjerner», etter denne annonsen i Dagbladet og VG der det sto at hun «Sang surere enn salami». Nå har hun trukket seg fra «Skal vi danse» av helt andre grunner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent at kunstneren Marianne Aulie (40) trekker seg fra «Skal vi danse», kun ti dager før programmet har premiere på TV2. Årsaken er at hun er redd for å miste morsmelken så hun ikke kan amme datteren Malove Bluebell (5 mnd) som hun har sammen med Aune Sand. Hun har tidligere uttalt at hun ønsker å amme datteren i tre år.

Men dette er ikke første gangen at Aulie har trukket seg fra et talentprogram. I 2007 var hun en av artistene i TV3-satsningen «Sangstjerner».

Men etter et par programmer, dukket Aulie plutselig ikke opp til generalprøven, og kanalens ansatte fikk ikke tak i kunstneren.Og hun dukket heller ikke opp til direktesendingen.
 
- Jeg føler meg misbrukt av TV 3. Nå skjønner jeg hvorfor de ville ha med meg, de ville ha med en klovn i showet. De trenger majornetter for å få showet til å gå opp, og jeg er helt perfekt fordi jeg er kontroversiell, sa Aulie til Dagbladet den gangen.


Hun hadde reagert aller mest på en annonse i Dagbladet og VG som hun følte seg latterliggjort av. I annonsen sto Kathrine Sørlands uttalelse «Sang surere enn salami», under Marianne Aulies bilde.


Aulie fikk senere sparken fra programmet, men sa hun hadde trukket seg fordi hun følte at hun ble latterliggjort. 

- Dette er veldig, veldig alvorlig, fordi jeg går ikke opp på scenen for å drite meg ut. Jeg tar det veldig seriøst, sa Marianne til Dagbladet. 

Informasjonsmedarbeider i TV2 Unn-Grethe Berge sier at situasjonen rundt «Skal vi danse» er helt annerledes enn i «Sangstjerner». 

- Dette har en helt annen grunn. Å være med i «Skal vi danse» er ikke noe kjære mor, selv om det er morsomt og utfordrende. Det er et tight skjema med mye trening og mye lansering i forkant av premiere. Treningsmengden øker av erfaring etter hvor langt man kommer i konkurransen, sier Berge til Seoghør.no.

TV2 godtar Aulies unnskyldning for å trekke seg fra programmet.  

- Hun hadde egentlig veldig lyst til å være med i programmet, men det er et lite barn involvert som hun merket det gikk ut over, og grunnen hennes er godtatt av oss.   

Det at kunstneren ble mor for bare fem måneder siden ble vurdert før castingen til programmet, men kanalen har også tidligere hatt med mødre med små barn.  

- Vi har også tidligere hatt med småbarnsmødre i programmet. Med Kari Traa gikk det helt fint, men det er forskjell fra person til person hvordan man takler situasjonen. 

Nå jobber TV2 på spreng for å finne en løsning før premieren 8. september. 

- Vi vet ennå ikke hva som skjer. Vi har visse regler vi må følge i trå med BBC-konseptet. Vi har ingen reserver, men vi har flere navn på blokken. Det kan også bli aktuelt med andre løsninger. Det er bare 11 dager til premieren og vi jobber for fullt. Avgjørelsen om hva som skjer videre kan bli tatt i dag, eller helt opp mot sending, sier Berge. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik skal han vinne dansekonkurransen  Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer