Trakk seg etter krisemelding fra Norge

- Jeg var ikke i tvil om at jeg måtte reise rett hjem, sier Amir om scenene du ikke fikk se da han røk ut av «Robinsonekspedisjonen».

Publisert
Sist oppdatert
FIKK DET GLATTE LAG: Programleder Christer Falck ga Amir en verbal skyllebøtte, da han ba om å bli stemt hjem i søndagens utgave av «Robinsonekspedisjonen» Foto: TV3
FIKK DET GLATTE LAG: Programleder Christer Falck ga Amir en verbal skyllebøtte, da han ba om å bli stemt hjem i søndagens utgave av «Robinsonekspedisjonen» Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Robinson-deltageren Amir Nickel (22) fikk en verbal skyllebøtte av programleder Christer Falck, da han søndag ba lagkameratene stemme ham ut av TV3s realityprogrammene.

- Jeg tror du topper listen over den mest meningsløse deltagelsen gjennom alle tider, sa Christer til Amir etter at det ble klart at han måtte pakke sakene sine.

Saken fortsetter under bildet.

Fikk dramatisk melding

Men til Seoghør.no avslører Amir at han ikke hadde planer om å trekke seg, før han samme dag som øyrådet skulle skje fikk melding om at noe var galt hjemme i Norge.

- Det kom en privat melding til meg, som var svært dramatisk, men akkurat hva det dreide seg om vil jeg ikke avsløre av hensyn til den det gjelder. Men jeg var ikke i tvil om at jeg måtte dra hjem da jeg fikk beskjeden.

- Hadde det ikke vært for den, hadde jeg nok fortsatt i «Robinsonekspedisjonen», jeg så jo på meg selv som en av de sterkeste deltagerne.

Bryr seg ikke om skyllebøtten

TØFT LIV: Amir sier han heller ville vært med i Paradise Hotel på nytt, enn en ny runde av «Robinsonekspedisjonen». Her er han sammen med Dennis Poppe Thorsen, Carl Eliassen og Stian Thorbjørnsen på Robinson-øya Foto: TV3
TØFT LIV: Amir sier han heller ville vært med i Paradise Hotel på nytt, enn en ny runde av «Robinsonekspedisjonen». Her er han sammen med Dennis Poppe Thorsen, Carl Eliassen og Stian Thorbjørnsen på Robinson-øya Foto: TV3 Vis mer

Skyllebøtten fra Christer Falck bryr han seg ikke noe om.

- Jeg har null respekt for Christer, så det har ikke noe å si for meg. Jeg har alltid vært en av de som bryr meg mer om andre enn meg selv.

Saken fortsetter under bildet.Til Seoghør.no opplyser Amir det nå går lettere på hjemmebane.

- Hadde jeg vært i Robinson i dag og fått valget, hadde jeg nok blitt værende, fordi jeg vet at krisen gikk bra. Men det kunne jeg ikke vite på det tidspunktet.

Foretrekker Paradise

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren er imidlertid ikke i tvil om hva han foretrekker av livet på skandalehotellet i Mexico og Robinson-øya.

- Robinson var bare «pain». Jeg hadde heller valgt å være med på «Paradise Hotel» igjen, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Se hvem som kastet toppen bak Viggo Sandvik

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer