Trakk seg da hun ble gravid

- Nå jobber vi for å få inn en erstatter, sier produsent Harald Bundli.

<strong>TRAKK SEG:</strong> Etter planen skulle håndballstjernen delta i TV 2-programmet Superstars. Det blir det ingenting av. Foto: SCANPIX
TRAKK SEG: Etter planen skulle håndballstjernen delta i TV 2-programmet Superstars. Det blir det ingenting av. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2 gjentar suksessen med å sende en ny sesong av programmet «Superstars», der flere norske idrettsjenter kjemper mot hverandre.

Etter planen skulle håndballstjernen Gro Hammerseng delta i programmet - som nå heter «Best av de beste» - men nå melder Se og Hør at hun har trukket seg fra programmet. Det gjorde hun etter at hun ble gravid.

- Gro har dessverre trukket seg. Det er sånt som kan skje, og nå jobber vi for å få inn en erstatter, sier produsent Harald Bundli til Se og Hør.

Nyheten om at håndballstjernen og samboeren Anja Edin skal bli foreldre kom tirsdag.

- Vi gleder oss veldig til å bli foreldre, det er spennende tider. Jeg kommer til å holde meg i god form og tar sikte på å komme raskt tilbake på håndballbanen, sa hun til hjemmesiden til Larvik Håndballklubb.

De andre deltakerne i «Best av de beste» er ifølge Se og Hør proffbokser Cecilia Brækhus (29), fotballspiller Elise Thorsnes (22), langrennsløper Vibeke Skofterud (31), svømmer Sarah Nordenstam (28) og alpinist Lotte Smiseth Sejersted (20).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gro Hammerseng blir mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer