UTTALER SEG FOR FØRSTE GANG: Sage Moonblood Stallone ble funnet død fredag. Nå snakker moren Sasha Czack, i midten, for første gang om sønnens død. Her er Sage til venstre i morens bryllup med Rich Ash i april 2000. Foto: All Over Press
UTTALER SEG FOR FØRSTE GANG: Sage Moonblood Stallone ble funnet død fredag. Nå snakker moren Sasha Czack, i midten, for første gang om sønnens død. Her er Sage til venstre i morens bryllup med Rich Ash i april 2000. Foto: All Over PressVis mer

- Trakk fem tenner før sin død

Moren kaster nytt lys over Sage Stallones død.

SEOGHØR.NO: Sage Stallones mor Sasha Czack snakker nå for første gang om sønnens altfor tidlige død. Hun kaster nytt lys over hvorfor sønnen kan ha mistet livet av overdose.

Hun forteller nemlig at 36-åringen bare to uker før dødsfallet var hos tannlegen og trakk hele fem tenner på samme tid, og nå frykter hun at det er smertene i etterkant av inngrepet som har fått sønnen til å ta for mange piller med smertestillende.

- Jeg sa at han ikke skulle gjøre det. Jeg har hørt om folk som har omkommet etter å ha tatt flere inngrep i munnen. Så ikke fjern mer enn en tann, sier Sasha
til New York Post.

En nær venn av Sage sier til Radaronline at Sage virket i kjempefin form da han så ham for to uker siden, og at han ikke virket deprimert som andre har påstått.

- Han hadde god helse og oppjaget og virket ikke deprimert i det hele tatt. Jeg har aldri hørt om at han har tatt narkotika, ikke engang hasj, så at han skal ha dødd av en overdose er sjokkerende for meg, sier vennen.


Sage ble obdusert søndag morgen, men det kan ta opptil to måneder før resultatene av prøvene som ble tatt er klare.

Ifølge New York Post skal politiet ha funnet mer enn 50 glass med kraftige smertestillende tabletter i leiligheten til Sylvester Stallones eldste barn i Los Angeles. Hvert av pilleglassene kunne inneholde rundt 500 piller, men de fleste var tømt. 

- De vet ikke hvorfor han hadde så mange glass. Det var ulike styrker av hydrocodone. Det rare er at for det meste var pilleglassene tomme, sier kilden.

Etterforskerne skal også ha funnet en rekke pakker med hvitt pulver på soverommet hans.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv