Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

- Trakk «Farmen»-søknaden

Tonje Frøystad Garvik ombestemte seg.

REALITYPAR: Både Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud deltok i «Farmen» i 2018. Her sammen med resten av det årets deltakere. Foto: Espen Solli / TV 2
REALITYPAR: Både Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud deltok i «Farmen» i 2018. Her sammen med resten av det årets deltakere. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tonje Frøystad Garvik (32) og Lene Sleperud (33) inntok for første gang rampelyset i 2018, da de begge to var deltakere i «Farmen». Førstnevnte gikk faktisk helt til topps, i en finale som i ettertid huskes som dramatisk.

Det var imidlertid ikke langt unna at «Farmen»-sesongen måtte klare seg uten både Garvik og Sleperud.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

- Mye dritt

Det røper førstnevnte i sin nye bok, «Skeiv - den indre kampen».

- Jeg trakk søknaden min, forklarer hun til Se og Hør.

- Jeg fikk innkallelse til førstegangsintervju, også ombestemte jeg meg. Jeg hadde sett at den lesbiske deltakeren året før hadde fått så mye dritt, også ville ikke jeg være den lesbiske deltakeren på TV som også skulle få mye dritt.

Etter å ha tenkt litt over saken, fant Garvik likevel ut at det var viktig for henne å ikke la andre menneskers meninger styre hennes avgjørelser.

- Det var nettopp det som gjorde at jeg ombestemte meg og tenkte at det er derfor jeg burde være med. Hvis man skal la andre menneskers meninger styre hva man gjør i livet, så lever man ikke.

Garvik ringte produksjonen og spurte om hun kunne bli med likevel. Neste hinder var å fortelle kjæresten om TV-søknaden.

ORD MOT ORD: Kjetil Nørstebø og «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik er totalt uenige i hva som egentlig skjedde i finalen. Her forteller de to finalistene sin side av saken. Reporter: Miriam Bakkejord / Video: Sondre Rahm Vis mer

- Helt uaktuelt

Sleperud var derimot ikke veldig fornøyd da hun fikk vite om kjærestens «Farmen»-planer.

- Vi skulle på tur til USA sammen, så Lene ble ganske irritert da hun fant ut at innreise på gården og avreise til USA var samme dato. Vi hadde liksom planlagt en skikkelig bra treukers tur med Taylor Swift-konsert blant annet, så hun var irritert på meg som ødela ferien vår. Det skulle være vår første sommerferie som offisielt kjærestepar, forklarer den tidligere realityvinneren.

Garvik ringte moren og fortalte hva som hadde skjedd, og fikk ganske enkelt tilbake: «meld på Lene også».

- Lene sa bare «absolutt ikke» og «det er helt uaktuelt», så jeg tenkte at det var greit at jeg skrev en søknad på vegne av henne - slik jeg oppfatter henne.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Ganske sur

Søknadene så ut til å falle i smak, for etter flere intervjurunder fikk de vite at de var en del av «Farmen» 2018.

- Hun lurte med meg også, det var ikke meningen at jeg skulle være med i det hele tatt, men for at jeg skulle bli litt mindre sinna så meldte hun på meg også.

- Det var veldig gøy at begge ble tatt med, men jeg var ganske sur der og da.

Nå er de begge glade for at de valgte å takke ja. Nylig slapp Garvik sin første bok, «Skeiv - den indre kampen», som hun nå tror har fått mer oppmerksomhet nettopp på grunn av TV-deltakelsen.

BLI MED INN: Per Gunvald Haugen vant farmen i 2020, nå viser han frem «Farmen»-hytta. Video: Se og Hør Vis mer

- Det har vært noen spennende år. Livet hadde vært ganske annerledes om vi ikke var med, innrømmer hun.

LES OGSÅ: - Prislappen er svært stiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer