Trakasserte kona

Oppsiktsvekkende avsløringer om Tom Hanks i ny bok.

AVSLØRT: Ifølge ny bok om Tom, trakasserte han ekskona på det groveste. Og hermet etter broren. Foto: Filmweb
AVSLØRT: Ifølge ny bok om Tom, trakasserte han ekskona på det groveste. Og hermet etter broren. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den amerikanske forfatteren David Garner har slått klørne i rettspapirene til skuespilleren Tom Hanks (40) og hans daværende kone Samantha Lewes - eller Susan Dillingham som hun egentlig het - bitre skilsmisse på 80-tallet.

Papirene viser, mildt sagt, at Tom virkelig har noen mørke sider!

- Ektemannen min misbrukte meg verbalt, og han undertrykte meg de tre siste månedene av ekteskapet vårt. Jeg ble helt ødelagt, skrev avdøde Dillingham i en anmeldelse levert rettsapparatet i Los Angeles.

Tom Hanks er overbetalt! Les mer her!

Hun ba dem gi Tom besøksforbud, slik at hun fikk være i fred for mannens trakassering både under og etter skilsmissen.

Skuespillerinnen Samantha, som døde av kreft i 2002, skrev at Hanks alltid pleide å tvinge henne til å si nei til store hovedroller i teaterstykker. - Han trakasserte meg på det groveste hver gang jeg prøvde å fokusere på jobben min!

David Garner har også funnet ut at "Da Vinci koden"-stjernens lillebror Jim spilte en Forrest Gump-lignende karakter i en heller ukjent pornofilm kun to år før Tom vant en Oscar for rollen som Forrest!

- Det var Jim som oppfant Forrest sin gange, ordbruk og holdning, skriver han, og sikter til at Hanks nok ikke fortjente Oscar-statuen.

Forfatteren har selvsagt ikke lyst til å la dette gå upåaktet hen. Derfor slapp han denne måneden den uautoriserte biografien ”The Tom Hanks Enigma” … Au da.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer