Anne Heches mor:

Tragediene tar ikke slutt

Anne Heche er det fjerde barnet moren har mistet.

DØDE: Anne Heche døde fredag. Det er det fjerde barnet moren hennes Nancy Heche har mistet. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB.
DØDE: Anne Heche døde fredag. Det er det fjerde barnet moren hennes Nancy Heche har mistet. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB. Vis mer
Publisert

Fredag 6. august kolliderte skuespiller Anne Heche (53) inn i et hus i Los Angeles. I etterkant av bilkrasjen ble hun liggende i koma. Fredag døde Hech av skadene hun pådro seg.

Søndag kveld ble det kjent at respiratoren, som skuespilleren er koblet til, vil bli skrudd av. Sykehuset hun befinner seg på har omsider funnet pasienter som skal få hennes organer.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Heche ble erklært hjernedød fredag, ifølge Califorias lover anses man derfor som død. 53-åringens kropp har blitt holdt i live fordi hun var en registrert organdonor.

«Psycho»-skuespillerens dødsfall er langt fra det eneste i familien. Tragediene kommer på løpende bånd for moren hennes, Nancy (85).

I 1983 døde Nancys ektemann, og Annes far, av AIDS. Tre måneder senere døde hennes 18 år gamle sønn i en bilulykke.

85-åringens datter Cynthia døde av en hjertefeil bare to måneder gammel.

I 2006 inntraff tragedien nok en gang familien. Da døde datteren Susan etter enn lengre kamp mot hjernekreft.

BARNEHELT: Geir Børresen var kjent fra en rekke barneprogrammer på 70-, 80- og 90-tallet. Video: Dagbladet TV. Programleder: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Det betyr at Nancy har mistet fire av fem barn, i tillegg til sin ektemann.

Det var danske BT som først omtalte saken.

I etterkant av bilkrasjen som tok livet av Anne Heche, ble det kjent at hun var påvirket av narkotika da kollisjonen fant sted. Det bekreftet politiet til Deadline.

- Basert på blodprøven vi utførte kan vi bekrefte at hun var under påvirkning av narkotika, sa politietterforsker Lizeth Lomeli i Los Angeles til nettstedet den gangen.

Det skal ha tatt brannvesenet over en time å slokke brannen i huset bilen kolliderte i.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Lørdag ble den avdøde skuespilleren hedret av eldstesønnen.

- Etter seks dager, med utrolige følelsesmessige svingninger, sitter jeg igjen med en dyp, ordløs sorg. Forhåpentligvis er mamma fri fra smerte og begynner å utforske det jeg liker å forestille meg som hennes evige frihet, uttalte han til People.

Heche har spilt i filmer som «6 dager, 7 netter», «My Friend Dahmer», og «Psycho».

LES OGSÅ: Avslører hemmelig familiedrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer