NY FLAMME: Carola traff sin nye flamme på sønnen Amadeus sin skoleavslutning. Foto: FameFlynet Sweden
NY FLAMME: Carola traff sin nye flamme på sønnen Amadeus sin skoleavslutning. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Traff ny flamme på skoleavsluting

Livet smiler til den svenske popstjernen Carola Häggkvist. Torsdag kveld opptrer hun på Stordalens svenske-fest.

Seoghør.no sender direkte fra den røde løperen på Petter Stordalens kjendisfest fra ca klokka 18.30


SEOGHØR.NO:  Hun feirer 30 årsjubileum, er tobarnsmor og har funnet kjærligheten på nytt. Livet smiler virkelig til den populære svenske artisten Carola (46)., som det ryktes at skal opptre på Petter Stordalens 16. mai-fest i kveld.

Den nye flammen skal sangeren ha truffet på skoleavslutningen til sønnen Amadeus (15).

- Den finnes en mann som jeg holder på å bli kjent med. Men det kommer nok til å ta litt tid før vi viser oss sammen offentlig. Det beste er at vi fungerer veldig bra sammen i hverdagen. Vi koser oss sammen og har veldig mange like egenskaper, sier Carola til Aftonbladet.

- Han kom bort til meg på en skoleavslutning. Han så sandalene mine og da var det kjørt. Ikke for at føttene mine er de aller vakreste, men han syns jeg var så avslappet privat, og det likte han.

Etter flere stygge brudd har det tatt tid for Carola å igjen åpne opp for kjærligheten.

- Håpet er det siste som forlater et menneske. Så lenge det føles naturlig er det virkelig verdt et forsøk. Tidligere har jeg raskt stengt igjen døren, men nå vil jeg gi det tid. Også for Zoe (4) (Carolas adoptivdatter).

Carola adopterte datteren for litt over et år siden fra Sør-Afrika og har siden da hatt fullt fokus på datteren. Nå som hun igjen skal balansere en karriere, livet som mor og en ny flamme, er det en fordel at hennes nye kjærlighet bor i samme by som artisten.

- Det føles så lett og naturlig mellom oss. Men han har jo fått jobbe litt for meg. Vi bor også i samme området. Tidligere har jeg tenkt at så lenge vi bor på samme planet, så spiller det ingen rolle om han bodde i Sør-Afrika eller USA. Den tankegangen har jeg fremdeles, men det må jo fungere praktisk. Det er lettere når man bor i samme by, land og verdensdel, sier Carola til Aftonbladet.

LES OGSÅ:   Leier inn Carola til 16.mai-fest