Traff kjæresten i «X Factor»-køen

Annsofi Pettersen kan takke TV 2s talentkonkurranse for mer enn sangsuksess.

POPULÆLR: Annsofi Pettersen har fått mange fans på grunn av sin kraftige stemme i årets utgave av TV 2-programmet «X Factor». Foto: Stella Pictures
POPULÆLR: Annsofi Pettersen har fått mange fans på grunn av sin kraftige stemme i årets utgave av TV 2-programmet «X Factor». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Annsofi Pettersen (16) har fått mange fans etter sine sterke sangprestasjoner på scenen i TV 2-programmet «X Factor» denne høsten.

Men allerde lenge før det første finaleprogrammet gikk på lufta, har talentkonkurransen sørget for søt musikk for 16-åringen fra Sarpsborg, ifølge Se og Hør Weekend.

Da hun stod i køen til sin første TV-audition, møtte nemlig Annsofi Christian Hegdahl (18), som siden er blitt hennes kjæreste.

- Da jeg kom videre sendte han en melding for å gratulere. Jeg husket ham siden han stod bak meg i køen, sier hun til Se og Hør Weekend, som også har bilde av paret.

Det forelskete paret får imidlertid ikke sett så mye til hverandre så lenge Annsofi er med i «X Factor». På grunn av opptak og forberedelser, får de to kun sett hverandre i helgene.

«X Factor» ser du på TV 2 fredager kl 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Brast i gråt under «X Factor»-opptak