SER FREMOVER: Etter en tung periode i våres, ser Mikael nå frem mot en ny sesong. Foto: Carina Opsann/Seher.no
SER FREMOVER: Etter en tung periode i våres, ser Mikael nå frem mot en ny sesong. Foto: Carina Opsann/Seher.noVis mer

Traff kjæresten i skøytehallen

Nå har Mikael Flygind Larsen og kjæresten Stine har vært sammen i seks år.

SEHER.NO: I vår var skøyteløperen Mikael Flygind Larsen (26) og landslagstrener Peter Mueller i hardt vær etter at Mikael og fire andre bestemte seg for å trekke seg fra forbundsgruppa, og bryte med treneren.

- Det ble veldig mye styr av den saken, men det er jo ganske vanlig at folk ønsker seg et individuelt treningsopplegg og vil gjøre noe med det. Men det var tydeligvis ikke så vanlig i skøyter da, sier han til Seher.no.

Han innrømmer at det var en tøff periode.

- Jeg opplevde det som helt forferdelig. Det er klart at det er ikke noe gøy at det blir sagt usannheter om meg, uasakelige ting som blir dratt opp. Men folk som kjenner meg vet at det ikke stemmer.

Nå har Homestrand-gutten lagt den tøffe tiden bak seg, og ser frem mot en ny sesong.

- Jeg føler jeg har fått gjort det jeg har hatt lyst til av trening, og jeg føler meg godt forberedt. Men man vet jo selvfølgelig aldri før sesongen starter for fullt, sier han.

En av de tingene som har vært spesielt positivt for Mikael, er at nå styrer han treningsopplegget selv. Tidligere har han hatt opptil 220 reisedøgn i året, men nå reiser han kun på de viktigste samlingene og får mer tid hjemme.

Blant annet har Mikael fått mer tid hjemme med familie, venner og ikke minst kjæresten Stine.

- Jeg har fått mer tid hjemme nå, og det har vært veldig verdifullt for meg.

Mikael og kjæresten Stine Nebb Ervik (23) har vært kjærester i snart seks år, og de møttes - selvfølgelig i skøytehallen.

- Ja, vi møttes faktisk her i Vikingskipet. Hun jobbet i kafeterian her, smiler han lurt.

Hva synes hun om at du reiser så mye?

- Hun skulle nok ønske at jeg var litt mer hjemme for å si det sånn. Men hun kommer fra en skøytefamilie, og vet veldig godt hva som må til. Så hun har veldig forståelse for det sånn sett. Så jeg har vært veldig heldig. Det er klart det blir lange perioder borte fra hverandre, og det er ikke noe gøy det, men sånn er det, avslutter Mikael.

Under skøyte-NM i enkeltdistanser i Vikingskipet stakk Mikael Flygind Larsen av med tre tredjeplasser.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Disse er mest sexy i trikot

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.