GOD STØTTE: Tracy Morgan giftet seg med Megan Wollover i fjor, og han takker henne og datteren for at han kom seg gjennom den tøffe tiden etter ulykken. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Tracy Morgan giftet seg med Megan Wollover i fjor, og han takker henne og datteren for at han kom seg gjennom den tøffe tiden etter ulykken. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tracy Morgan vurderte å ta sitt eget liv

Hollywood-stjernen Tracy Morgan var på en veldig mørk plass etter dødsulykken for to år siden.

SEOGHØR.NO: Den populære «30 Rock»-stjernen Tracy Morgan (47) opplevde sitt livs verste mareritt da bilen han satt i ble påkjørt av en lastebil sommeren 2014.

Morgan satt i en limousine-buss på vei fra et standup-show han hadde holdt i Delaware, da kjøretøyet ble truffet bakfra av en trailer. Limousinebussen ble kastet rundt på taket i sammenstøtet.

To personer, deriblant Morgan, ble alvorlig skadet, mens komiker-kollegaen James McNair mistet livet.

Tiden etter ulykken har vært langt fra lett for Hollywood-stjernen.

I lang tid var situasjonen kritisk, legene fryktet han måtte amputere beinet, og han var lenge sengeliggende før han ble lenket til rullestol.

I stunder som dette slet Tracy psykisk.

- Tankene mine... Jeg var på et veldig mørkt sted. Jeg satt rett her og vurderte å ta mitt eget liv. Jeg kunne ikke gå, forteller han til Rolling Stone magazine, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

BRA FREMGANG: Morgans rekonvalesens har vært lang og hard. Først satt han i rullestol, deretter måtte han bruke gåstol, men i dag er han tilbake på beina igjen. Foto: NTB Scanpix
BRA FREMGANG: Morgans rekonvalesens har vært lang og hard. Først satt han i rullestol, deretter måtte han bruke gåstol, men i dag er han tilbake på beina igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Komikeren og skuespilleren klarte likevel å kjempe seg gjennom den tunge tiden, og fokuserer i dag på alle tingene han har å leve for - inkludert kona Megan Wollover (29) og deres datter Maven (2).

- Det må mer til enn 18 hjul for å bli kvitt meg. Jeg har en datter, en kone og en familie å ta vare på, sier han videre, og legger til at hans eksotiske dyr også har hjulpet ham å se fremover.

- Jeg må holde blekkspruten og haiene mine i live. De er også Guds skapninger! De trenger meg!

Sørger over vennen som døde

Morgan tilbragte lang tid på sykehuset, og her fortalte en doktor ham at bilulykken hadde vært en av de aller største i hele verden.

- Legen sa: «De to største ulykkene i verden var din og prinsesse Diana sin». Tenk på det. Det er vanskelig å ta innover seg.

47-åringen, som i dag er på beina igjen, åpner seg også om tapet av sin gode venn, kollega og mentor, James NcNair, som mistet livet i ulykken.

- Følelsesmessig så er det veldig tungt å forholde seg til. Jeg spurte alle om å være der den natten. Det er noe jeg må leve med, men jeg måtte tilgi meg selv. Jeg vet at det er slik James vil ha det.

TILBAKE PÅ SCENEN: Komikeren var headliner under SXSWs Funny Or Die junction i Austin Texas tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ SCENEN: Komikeren var headliner under SXSWs Funny Or Die junction i Austin Texas tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ingen på filmsettet vet hvem som er barnefaren