Kim Kardashian:

- Totalt unødvendig og overdrevet

Kim Kardashian (38) møtt med massiv klimakjeft etter overdådig flytur. Selv virker hun å ta kritikken med knusende ro.

KRITIKKSTORM: Internett er i harnisk etter at ekteparet Kardashian West leide inn et av verdens største fly for en privat tur. Foto: Kim Kardashian / Instagram
KRITIKKSTORM: Internett er i harnisk etter at ekteparet Kardashian West leide inn et av verdens største fly for en privat tur. Foto: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Internett har kanskje en lav terskel for å kritisere Kim Kardashian West (38). En pris hun pent må betale for å være en av verdens mest omtalte kvinner.

Selv om det digitale moralpolitiet muligens er litt for ofte ute med pekefingeren, tør vi å påstå at den siste ukens kritikkstorm heller er fortjent.

Misnøyen bunner i et framkomstmiddel Kardashian og ektemannen Kanye West (41) tok i privat bruk tidligere i uka, der de på ingen måter har spart på kruttet: Vi snakker om et fly av typen Boeing 747, også kjent som et av verdens største passasjerfly.

Se dette innlegget på Instagram

oh, must be nice

Et innlegg delt av Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap)

Får klimakjeft

Etter at realitydronningen skrøt hemningsløst av flyfasilitetene gjennom en rekke Instagram-innlegg onsdag, har kritikken naturlig nok ikke latt vente på seg. Det faktum at paret bader i luksus er lite oppsiktsvekkende i seg selv - derimot får de kjeft for å bidra til særs unødvendige klimautslipp.

«Dere boardet akkurat en privat 747-maskin, bare for dere selv og treneren deres. Jeg antar at det er viktigere å trene ombord i et fly, enn å tenke på miljøet. Prioriteringer, kids», skriver en bruker på Twitter, mens en annen følger etter:

«Hva kostet det egentlig å leie dette? Mellom to og tre millioner dollar? Hva med å bruke tilsvarende beløp på å redde miljøet fra de tonnene med CO2 dere akkurat har sluppet ut?»

Senere har mange kastet seg på kritikkstormen:

- Samma det

Ut fra bildene Kardashian har delt på sosiale medier, hadde ekteparet West tilgang til en rekke soverom, sittegrupper, spisebord, kontor og treningsstudio ombord på den utskjelte flyturen, som skal ha brakt duoen fra USA til Tokyo.

Med var også en nevnt personlig trener, for øvrig ved navn Mel, slik at paret om ønskelig kunne brenne kalorier i luften. Foruten nødvendig mannskap var flyet, som vanligvis har plass til 660 passasjerer, tomt.

Se dette innlegget på Instagram

goals

Et innlegg delt av Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap)

- Privat 747, ingen stor greie. Dette er tydeligvis den nye måten å reise på. Visste ikke at det gikk an, men samma det, skrev Kardashian til et av bildene, der det var tydelig at hun lot seg imponere.

- Herregud, det er soverom overalt. Plassen er uendelig, skrev hun videre på Instagram.

I HARDT VÆR: Ekteparet West avbildet hjemme i Los Angeles noen uker før den utskjelte flyturen. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Ekteparet West avbildet hjemme i Los Angeles noen uker før den utskjelte flyturen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Klar over kritikken

Som følge av den lite hyggelige responsen på sosiale medier skal Kardashian, ifølge People, ha erkjent at hun og ektemannen muligens tok litt vel hardt i.

- Hun har registert kritikken, og understreker at det ikke var hennes idé. Hun skjønner hvordan dette framstår, og innser at det totalt unødvendig og overdrevet, forteller en kilde til ukebladet, og fortsetter:

- Samtidig ser hun ikke poenget med å krype til korset. Kim og Kanye lever et litt annerledes liv enn folk flest, og hun forventer ikke at noen skal forstå det.

Se dette innlegget på Instagram

Tokyo w @takashipom

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

I utgangspunktet skulle Kanye reise til Tokyo uten realitykona, ifølge kilden, for «kunsteriske formål». Siden han er inne i «kreativ og inspirerende» periode valgte Kim likevel å bli med som moralsk støtte, opplyser kilden videre.

Skyhøye forbruk

Dette er ikke første gang Kardashian-klanen vekker oppsikt for sitt enorme pengeforbruk.

Senest forrige måned skapte realityfamilien store overskrifter fra sin ekstravagante luksusferie på Bali, der tv-gjengen skal ha lagt igjen 250 000 norske kroner på den indonesiske paradisøya.

Familien er også viden kjent for ikke la små og store markeringer gå ubemerket hen - for å si det mildt.

LES OGSÅ: - Gråter meg i søvn hver natt