Keira Knightley:

- Totalt uinteressert

Ikke alle er like stor fan av Keira Knightley.

INNRØMMER: Keira Knightley innrømmer at hennes største kritiker befinner seg i hennes innerste krets. Foto: David Parry / Pa Photos / NTB
INNRØMMER: Keira Knightley innrømmer at hennes største kritiker befinner seg i hennes innerste krets. Foto: David Parry / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Keira Knightley (37) har blitt et svært kjent fjes etter å ha spilt i store filmer som «Stolthet og fordom», «Love Actually» og ikke minst «Pirates of the Caribbean»-filmene.

I sistnevnte spilte hun med blant andre Johnny Depp (58), som tilbringer disse dager i rettssalen.

Knightley har blitt en elsket skuespiller verden over, men store filmer og stor suksess til tross: Ikke alle er interesserte i å få med seg hva Knightley leverer på skjermen.

Blant dem er hennes egen datter, ifølge People.

Vil ikke se

I et intervju med magasinet om hennes seneste rolle, åpner hun seg om sin seks år gamle datter. Knightley har datteren Edie sammen med mannen sin James Righton. Paret er også foreldre til to år gamle Delilah.

Den største kritikeren skal imidlertid være eldstedatteren. Hun har nemlig ikke sett noen av filmene moren har medvirket i.

37-åringen forteller at selv om datteren nå er gammel nok til å kunne sette pris på for eksempel «Pirates of the Caribbean» - som seksåringens venner allerede har sett - vil hun likevel ikke se dem.

- Hun er totalt uinteressert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.