Keira Knightley:

- Totalt uinteressert

Ikke alle er like stor fan av Keira Knightley.

INNRØMMER: Keira Knightley innrømmer at hennes største kritiker befinner seg i hennes innerste krets. Foto: David Parry / Pa Photos / NTB
INNRØMMER: Keira Knightley innrømmer at hennes største kritiker befinner seg i hennes innerste krets. Foto: David Parry / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Keira Knightley (37) har blitt et svært kjent fjes etter å ha spilt i store filmer som «Stolthet og fordom», «Love Actually» og ikke minst «Pirates of the Caribbean»-filmene.

I sistnevnte spilte hun med blant andre Johnny Depp (58), som tilbringer disse dager i rettssalen.

Knightley har blitt en elsket skuespiller verden over, men store filmer og stor suksess til tross: Ikke alle er interesserte i å få med seg hva Knightley leverer på skjermen.

Blant dem er hennes egen datter, ifølge People.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Vil ikke se

I et intervju med magasinet om hennes seneste rolle, åpner hun seg om sin seks år gamle datter. Knightley har datteren Edie sammen med mannen sin James Righton. Paret er også foreldre til to år gamle Delilah.

Den største kritikeren skal imidlertid være eldstedatteren. Hun har nemlig ikke sett noen av filmene moren har medvirket i.

37-åringen forteller at selv om datteren nå er gammel nok til å kunne sette pris på for eksempel «Pirates of the Caribbean» - som seksåringens venner allerede har sett - vil hun likevel ikke se dem.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Hun er totalt uinteressert.

Tobarnsmoren legger til at hun gjorde en versjon av «Nøtteknekkeren» for et par år siden, og at Edie faktisk ble med henne på settet da hun var tre år gammel.

- Så jeg tenkte «Å, i år vil hun kanskje se den?», men hun sa nei. Så hun er helt uinteressert i å se meg på TV på noen som helst måte.

- Jeg vet ikke om hun noen gang vil bli interessert i å se filmene mine, og det går fint. Jeg tror det er veldig sunt, konkluderer skuespillerstjernen.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke jobbe på et år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer