Totalt nedbrutt etter dommer-slakten

- Det var veldig urettferdig sagt av dommerne. Se video!

NEDBRUTT: - Akkurat nå er jeg veldig nedbrutt. Jeg er ikke i humør til å smile så veldig mye, sier «Idol»-deltageren til Seher.no etter dommer-slakten. Foto: Lina Hekkli/ Seher.no
NEDBRUTT: - Akkurat nå er jeg veldig nedbrutt. Jeg er ikke i humør til å smile så veldig mye, sier «Idol»-deltageren til Seher.no etter dommer-slakten. Foto: Lina Hekkli/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Simon snakke om dommerslakten nederst i saken!

SEHER.NO:  16-åringen Simon Dankertsen måtte tåle hard medfart fra dommerpanelet i fredagens «Idol» etter å ha fremført «Panic! At The Disco»-låta «The Ballad Of Mona Lisa».

Dommerne mente nemlig at låtvalget ble helt feil, og at de dype tonene under fremførelsen låt surt.

- Det ble helt feil og ganske dårlig, sa Marion Ravn til unggutten, mens Gunnar Greve Pettersen karakteriserte opptredenen som en skivebom.

Simon reagerte med tydelig skuffelse under direktesendingen, og da Seher.no møtte Harstad-gutten i pausen svarte han på den knusende kritikken.

- Jeg synes det er veldig urettferdig behandling av dommerne. De nevnte at de ville jeg skulle trekke frem det dype i stemmen min, og at de savnet det. De har aldri sagt at de ikke liker det dype i stemmen min. Jeg har aldri hørt noe om det, så det var litt urettferdig sagt, sier Simon til Seher.no.

Selv var Simon godt fornøyd med egen innsats under direktesendingen.

- Jeg synes egentlig det gikk helt greit. Jeg gjorde det akkurat sånn koreografene har bedt meg om å gjøre det den siste uka. Jeg presterte på den måten, og jeg har bare fått god kritikk fra dem og de andre deltagerne. Jeg er egentlig fornøyd, sier Simon.

Men etter de nådeløse dommer-kommentarene, klarte ikke Simon å vise mye glede over sin opptreden.

- Akkurat nå er jeg veldig nedbrutt. Jeg er ikke i humør til å smile så veldig mye, sier den nedbrutte «Idol»-deltageren til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Maria og Fredrik videre i Idol  

Se video med Simon her:


[obj:media:10098]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer