- Totalt kaos, flere ble arrestert

Da superstjernene åpnet butikk måtte politiet tilkalles.

BEHOLDT ROEN: Søstrene Khloe, Kourtney og Kim Kardashian poserte som om ingenting skulle ha skjedd. Foto: All Over Press
BEHOLDT ROEN: Søstrene Khloe, Kourtney og Kim Kardashian poserte som om ingenting skulle ha skjedd. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det utviklet seg til å bli et fullstendig kaos da Kardashian-søstrene denne uken åpnet butikken «Dash» i sentrum av New York.

Med Kim Kardashian (30) i spissen flokket et stort antall fans seg sammen for å få et glimt reality-stjernene. Men det hele ble fort til et mareritt for mange.

Ifølge britiske Daily Mail var folkemengden helt ute av kontroll, og politiet måtte tilkalles. Det resulterte i flere arrestasjoner.


«Politiet arresterte flere og forsøkte å få orden på stedet der hundrevis av fans lagde totalt kaos på Manhattans gater», skriver avisen.

Kaoset til tross, søstrene Kim, Khloe (26) og Kourtney (32) så upåvirket ut, og poserte til den store mengden fotografer, som om ingenting skulle ha skjedd.

Gjennom flere sesonger med reality-serien «Keeping Up With The Kardashians», har søstrene blitt verdensstjerner.

Daily Mail skriver at Kim har en formue på over 250 millioner kroner, over tre millioner venner på nettsamfunnet Facebook, og kan tjene 500.000 kroner ved å sende en enkelt tweet til de fem millionene som følger henne på Twitter. Og populariteten viste seg under butikkåpningen.

Kim hadde for anledningen på seg en stram og kort kjole, og viste fram sine velkjente kurver.

Yngstesøster Khloe hadde også kledd seg i sort, og smilte til fotografene i en stilfull kjole. Kourtney har den siste tiden fått mye skryt for klesvanene sine, noe hun også fikk for sin mindre sexy, men desto mer stilfulle kjole.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er de sammen - igjen?