Elon Musk:

- Totalt bullshit

Milliardæren uttaler seg om utroskapsryktene.

SLÅR TILBAKE: Elon Musk deler sine tanker om den angivelige affæren. Foto: REUTERS/Mike Blake/File Photo/NTB
SLÅR TILBAKE: Elon Musk deler sine tanker om den angivelige affæren. Foto: REUTERS/Mike Blake/File Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble millardæren Elon Musk (51) anklaget for å være involvert i en affære med kona til én av sin kompiser, Google-gründer Sergey Brin (48).

Ifølge avisen, The Wall Street Journal, skal Brin angivelig ha søkt om skilsmisse fra kona Nicole Shanahan (37) etter å ha funnet ut at hun hadde vært utro med Musk.

Nå slår imidlertid 51-åringen hardt ned på anklagene som kommer frem i avisa. Det melder People.

- Ikke noe romantisk

The Wall Street Journal rapporterte at Musk og Brin var venner i mange år, og at Brin ga Musk 500 000 dollar for Tesla under finanskrisen i 2008. Avisen meldte også at Musk har sagt at han stadig overnattet i Brins hjem i Silicon Valley.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Det var i januar at Brin søkte om skilsmisse, med «uforenelige forskjeller», som årsak til bruddet.

Det skal angivelig ha skjedd uker etter at han hadde funnet ut om Musk og kona. Paret skal imidlertid ha vært separert da affæren fant sted, og avisen rapporterte også at Musk og Brin ikke lenger var vennskapelige.

Natt til mandag avslørte likevel Musk sin side av saken.

«Dette er totalt bs (bullshit, journ.anm). Sergey og jeg er venner og var på fest sammen i går kveld! Jeg har bare sett Nicole to ganger på tre år, begge gangene med mange andre mennesker rundt. Ikke noe romantisk», skrev han i et innlegg på Twitter, ifølge People.

UTRO: Det blir ikke akkurat god stemning når gjengen fra «Temptation Island US» samles rundt bålpannen. VIdeo: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Sergey Brins advokat ønsker ikke å kommentere saken. Shanahans talsperson har ikke besvart The Wall Street Journals henvendelser.

Tidligere affære

Dette er likevel ikke første gangen Tesla-gründeren er innblandet i utroskapsanklager. Tidligere denne måneden ble det kjent at Musk hadde hatt en affære med prosjektleder i firmaet hans, Neuralink, Shivon Zilis.

Affæren endte med at Zilis ble gravid med tvillinger, som ble født kun uker før Musk og artisten Grimes kunne ønske datteren Exa Dark Sideræl velkommen til verden i desember i fjor.

Med det har 51-åringen ti barn.

LES OGSÅ: - Glemt hvordan min naturlige stemme er

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer