SLAKTES: Kesha fant nylig et kjønnshår i sengen sin, som visstnok ikke var hennes eget... En totalt unødvendig opplysning å komme med, hevder blant andre kjendisblogger Perez Hilton. Foto: Stella Pictures
SLAKTES: Kesha fant nylig et kjønnshår i sengen sin, som visstnok ikke var hennes eget... En totalt unødvendig opplysning å komme med, hevder blant andre kjendisblogger Perez Hilton. Foto: Stella Pictures Vis mer

Totalslaktes for «ufyselig» Twitter-melding

Den amerikanske artisten sjokkerer igjen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske hip hop-stjernen Kesha (26) oppdaterte denne uken sine over 3 millioner følgere på det sosiale nettstedet Twitter med en noe usjarmerende status:

«Jeg fant et kjønnshår i sengen min - og det er IKKE mitt!»

Kjendisblogger Perez Hilton er en av dem som slakter 26-åringen for hva han mener er en totalt unødvendig oppdatering å komme med:

«Hvorfor?! Hvordan?! HVORFOR?! Var det hennes elskers kjønnshår? Eller er det hun kaller «sengen sin» egentlig gulvet i en bikini wax-salong? Uansett, sinnsykt ekkelt».

Kesha slo igjennom i 2009 da hun sang på «Right Round»-låten til Flo Rida, og har siden gjort stor karriere som soloartist.

LES OGSÅ: Se hvem som er tilbake fra bryllupsreise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer